ina12 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Zawiadamiam że dnia 25.10. w Lidlu będą w sprzedaży formy, foremki i nawet już świąteczne i do mufinek. Dałam znać na przepisach do mikrofalówki, za pomyłkę przepraszam. I znów dodałam źle bo powinnam dodać w garnkach i naczyniach. Cytuj
basga Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Potwierdzam...też miałam Wam powiedzieć ale Halinka była szybsza :grin: Zerknijcie TUTAJ :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 20 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Basiu sprawdzałam ale nie były podane przez Ciebie i to tylko dzięki Tobie wiem kiedy i co będzie w sprzedaży. Jeszcze raz dziękuję. Cytuj
basga Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Dobrze,że mamy internet-nie wychodząc z domu mamy pełne rozeznanie po sklepach,wystarczy ustawić sobie powiadomienia :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Dziękuję Ineczko za informację :grin: Ps. temat już przeniosłam, pozdrawiam :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Dorotko dziękuję za przeniesienie tematu i pozdrawiam. Cytuj
Gość alicja. Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 witam :( nie wiecie może, gdzie mogę dostać takie foremki albo papierki do muffinek ? ale nie przez inetrenet tylko tak normalnie :P albo mniej więcej w jakich sklepach szukać :lol: ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi