elunia.o Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 3 pojedyńcze filety z kurczaka pokroić w paseczki, posypać vegetą i usmażyć na oleju. Jak ostygnie wyłożyć na półmisek. Na mięso układamy warstwami: pokrojone brzoskwinie, mandarynki i ananasy. Wszystko z puszki, bez soku.Na to jeszcze winogrona jasne i ciemne.Całość polewamy sosem:majonez, 1-2 łyżki śmietany,curry do smaku. Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Eluniu dziękuję za przepis, danie bardzo smaczne, nie dodałam tylko winogrona. Na prośbę nawet podałam Twój przepis, polecam go. Pozdrawiam Cytuj
elunia.o Opublikowano 30 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 A ja dziękuję Halinko za wysoką ocenę :wink: Myślę,że jak się nie da wszystkich owoców,to nic nie szkodzi, bo najważniejszy w tej sałatce jest sos. Pozdrawiam :| Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Eluniu wszystkie składniki wraz z sosem mają swój walor. Winogron nie dodałam ze względu na jedną osobę. Dodałam dwie puszki mandarynek, wychodzi duża porcja tej sałatki. Szkoda że zdjęcie nie było zrobione, ale ja będę ją jeszcze robiła nieraz to dodam zdjęcie w tym samym naczyniu co podałam na stół. Pozdrawiam Cytuj
zuziorek Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Podobny przepis zamiesciłam na forum: https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=3259&hl= Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi