AnnaK Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Ulubione jajka mojej rodzinki. 5 jaj ugotowanych na twardo 10 dkg salami naturalnego z Dębicy 10 dkg sera żółtego 2 łyżki majonezu Hellmann`s Babuni szczypiorek sól, pieprz Jajka przekroić wzdłuż na pół,wyjąć żółtka i przetrzeć je przez sitko.Salami i szczypiorek drobniutko pokroić,ser starkować na małych oczkach.Wszystko wymieszać z majonezem i doprawić.Nakładać farsz w połówki jajek.Po wierzchu można posypać startym serem. Jeżeli robię jajka na "specjalną okazję" wtedy napełniam białka szprycką do dekorowania tortów z ozdobną końcówką. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.