wiola344 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Składniki: Usmażyć naleśniki , ciasta na naleśniki nie podaje bo kazdy ma swój sposób na nie , -0,5 kg pieczarek -0,30 dkg sera żółtego -mała cebulka -2 jajka -bułka tarta Wykonanie: -pieczarki pokroić drobno dodać drobniutko posiekaną cebulkę i podsmażyć aby odparować wodę, dodać ser ztarty na dużych oczkacz wymieszać doprawić do smaku solą ,pieprzem , farsz nakładać na naleśniki i zwijac w kopertę ,obtoczyć w jakju rozmąconym i bułce tartej ,smażyć na rumiano. Podawać ciepłe- można z barszczem czerwonym. Przepyszne . POLECAM. Cytuj
amelia1 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Muszę przyznać te krokieciki są rewelacyjne, jeszcze nie spotkałam osoby, której by one nie smakowały. Polecam i to bardzo!!! Cytuj
wiola344 Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 ;) Dziekuje Amelciu za opinie ,one są naprawde pyszniutkie :?: :mrgreen: Cytuj
Wiolka Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Wiolu zrobiłam krokiety dziś i zrobię jutro bo tak smakowały moim domownikom , bardzo dziękuję za świetny przepis . Pozdrawiam serdecznie . :wink: :| ;-) Cytuj
wiola344 Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 :wink: Witaj Wiolu , bardzo dziekuje za opinie i ciesze sie że domownikom smakowały,pozdrowienia dla rodzinki i zycze smacznego :| Cytuj
marzycielka Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Witaj Wiolu.Wczoraj wypróbowałam krokieciki z twojego przepisu i stwierdzam,że są pyszne.Dzisiaj rano zjadłam 2 i wydaje mi się,że na drugi dzień odgrzane są jeszcze lepsze.Dziękuję ślicznie za tak dobry przepis. ;) Cytuj
wiola344 Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Witaj marzycielko , bardzo się ciesze że smakowały,dziekuje za opinie i zachecam do wypróbowania innych moich specjałów ;) Cytuj
Stokrotka Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaraz zabieram się za testowanie tego przepisu :P Trzymajcie kciuki :) Pozdrawiam i dziękuję Cytuj
wiola344 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witaj stokrotko dopiero dziś przeczytałam że testujesz krokiety ,prosze napisz jak ci wyszły i czy smakowały :P . pozdrawiam Cytuj
figiel Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam ! Wiolu ja zrobiłam wczoraj Twoje krokiety.....ale zamroziłam ....degustowane będą dopiero w wigilię :P . Cytuj
wiola344 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 :P Witaj figiel ,po degustacji napisz czy rodzince smakowały :grin: Cytuj
Stokrotka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wiola344 te krokieciki są pyszne :P i idealnie pasują do barszczyku. Myślę, że pojawią się na naszym stole Wigilijnym. Dziękuję i pozdrawiam :grin: Cytuj
figiel Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam! Wiolu ,po Twoich krokietach zostało tylko przyjemne wspomnienie :-) . Wybacz ,że nie zrobiłam zdjęcia ,ale w tym światecznym rozgardiaszu było to nie możliwe /myślałam ,że zostaną jakieś na potem to pstryknę fotkę /.Wszystkie poszły na pniu :P . Zawsze robiłam z pieczrkami i kapustą ,ale Twoje są smaczniejsze , /że nie trafiłam na nie wcześniej 🙂 /.Polecam , nie pożałujecie. Po świętach zrobie następną porcję i zamrożę . Dziekuję za przepis. Pozdrawiam-Dorota Cytuj
Majka9 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Te krokiety można określić jednym słowem - rewelacja- Moja córka nic nie chciała jeść przez całe święta tylko krokiety 🙂 Dziękuję za super przepis. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi