Skocz do zawartości

Krokiety Z Pieczarkami I Serem


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki:

Usmażyć naleśniki , ciasta na naleśniki nie podaje bo kazdy ma swój sposób na nie ,

-0,5  kg pieczarek

-0,30 dkg sera żółtego

-mała cebulka

-2 jajka

-bułka tarta

Wykonanie:

-pieczarki pokroić drobno dodać drobniutko posiekaną cebulkę i podsmażyć aby odparować wodę,

dodać ser ztarty na dużych oczkacz wymieszać doprawić do smaku solą ,pieprzem ,

farsz nakładać na naleśniki i zwijac w kopertę ,obtoczyć w jakju rozmąconym i bułce tartej ,smażyć na rumiano.

Podawać ciepłe- można z barszczem czerwonym.

Przepyszne .            POLECAM.

post-4684-1193380192_thumb.gif

  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Muszę przyznać te krokieciki są rewelacyjne, jeszcze nie spotkałam osoby, której by one nie smakowały. Polecam i to bardzo!!!

Opublikowano

:wink:  Witaj Wiolu , bardzo dziekuje za opinie i ciesze sie że domownikom smakowały,pozdrowienia dla rodzinki i zycze smacznego :|

Opublikowano

Witaj Wiolu.Wczoraj wypróbowałam krokieciki z twojego przepisu i stwierdzam,że są pyszne.Dzisiaj rano zjadłam 2 i wydaje mi się,że na drugi dzień odgrzane są jeszcze lepsze.Dziękuję ślicznie za tak dobry przepis. ;)

Opublikowano

Witaj marzycielko , bardzo się ciesze że smakowały,dziekuje za opinie i zachecam do wypróbowania innych moich specjałów ;)

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witaj stokrotko dopiero dziś przeczytałam że testujesz krokiety ,prosze napisz jak ci wyszły i czy smakowały :P . pozdrawiam

Opublikowano

Witam! Wiolu ,po Twoich krokietach zostało tylko przyjemne wspomnienie :-) . Wybacz ,że nie zrobiłam zdjęcia ,ale w tym światecznym rozgardiaszu było to nie możliwe /myślałam ,że zostaną jakieś na potem to pstryknę fotkę /.Wszystkie poszły na pniu :P . Zawsze robiłam z pieczrkami i kapustą ,ale Twoje są smaczniejsze , /że nie trafiłam na nie wcześniej 🙂 /.Polecam , nie pożałujecie. Po świętach zrobie następną porcję i zamrożę . Dziekuję za przepis. Pozdrawiam-Dorota

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.