wiola344 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 :grin: dziekuje i bardzo sie ciesze że krokieciki smakowały :grin: :-D :P Cytuj
Gość CYPIS Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 pyyyyyyyyycha polecam :D Cytuj
asienka19873 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Wiolu dzis poraz pierwszy robilam krokiety z twojego przepisu i musze cie pochwalic za tak wspanialy przepis! Krokiety wyszly mi super smaczne :) i ten serek tak fajnie sie rozpuscil...mniam! I juz wiem ze w tym roku te krokieciki wyladuja na moim stole wigilijnym:-) zawsze robilam z suszonymi grzybkami krokiety sa tez pyszne i bardzo aromatyczne,ale teraz zrobie z pieczarkami,mala zmiana...ciekawe co powie na to moja rodzinka :) oczywiscie nalezy ci sie 5 za przepisik! :-) pozdrawiam serdecznie Asia Cytuj
beatusek Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Witam !!! Ja dopiero niedawno wpadłam na ten przepis. Dzisiaj krokieciki zostały skonsumowane w błyskawicznym tempie, zostało po nich tylko smaczne wspomnienie. :D Dziękuję za tak rewelacyjny przepis. Pozdrawiam Beata Cytuj
Kaliope Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Po raz kolejny zrobiłam dziś na obiad te pyszne krokiety. Zachęcam wszystkich, którzy jeszcze nie próbowali i pozdrawiam Autorkę przepisu :) Cytuj
Anooosia Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ile z tego przepisu wyjdzie krokiecików? :-D Cytuj
wiola344 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 :-D Witam, powiem szczerze że nigdy nie liczyłam ale dużo gdzieś ok 15 ,pozdrawiam i życze smacznego!!! :-D :-D Cytuj
AnnaK Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Kobietki, ile wychodzi krokietów z tego przepisu ? Cytuj
AnnaK Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Nie przeczytałam wszystkich postów i dopiero teraz zobaczyłam, że już wcześniej ktoś pytał o to samo i jest odpowiedź.Pozdrawiam :D Cytuj
sylwuśka Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 uwielbiam krokieciki :) Cytuj
wiola344 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 ;) Śliczne krokieciki ,dawno ich nie robiłam :) narobiłaś mi smaka :) pozdrawiam Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Sylwie super krokiety i pieknie nakryty stol. Pozdrawiam Cytuj
igas1 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Witam Mam pytanie. Czy ser dodajemy do pieczarek w czasie ich podsmazania? Ser ma się rozpuścić? Czy po podsmażeniu pieczarek jak przestygną dodajemy dopiero ser? POMOCY ;) Cytuj
minia51 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Ja ser dodawałam do gorących pieczarek ale już z serem ich nie smażyłam. Ser lekko rozpuści się tworząc z pieczarkami jednolitą masę. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi