figiel Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dzisiaj kupiłam pieczarki 🙂 .........zaraz będzie ciąg dalszy produkcji krokietów :-) Cytuj
Kaliope Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Wiolu, zrobiłam dziś na obiad krokiety według Twojego przepisu i muszę przyznać, że są wyśmienite!!! :P Zjedliśmy je z Mężem, polane pikantnym keczupem.. mniam, mniam :P Dodałam tylko jeden składnik od siebie - każdego naleśnika posmarowałam po usmażeniu cienko serkiem topionym z ziołami.. a reszta wiadomo :P Dzięki za smaczny przepis ;) Pozdrowionka! Cytuj
wiola344 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 :P Witam wszystkich ,przepraszam że dopiero odpisuje lecz nie było mnie , bardzo miło czyta się że tak smakują wszystkim krokiety ,dziękuje za opinie i jeszcze raz zy cze smacznego :P :P Cytuj
andy8 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Wiolu ja też skusiłam się na te krokiety-są pyszne i napewno na stałe wejdą do mojego menu,dzięki za ten przepis :-D Cytuj
wiola344 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witaj Andy8 ,ciesze się bardzo że tak wszystkim smakują ,dziekuje.Pozdrawiam Cytuj
monika1207 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Krokiety rewelacja, rodzinie bardzo smakowały jednak ja zazwyczaj dodaje jeszcze pokrojoną drobno szynkę oraz pietruszkę. Polecam bo warto:) Dziękuje za przepis. Cytuj
wiola344 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 dziękuje , a z szyneczką to i ja spróbuje Cytuj
MagdaZ Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Krokiety rewelacja, zabrałam się wieczorem, chciałam zrobić na jutro... ale jak mąż się dosiadł to wyjadł połowę...na noc :D nie wiem co z tego będzie, może od razu mu dam Rapacholin... Dzięki za przepisik naprawde super !!! Cytuj
wiola344 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Witaj Madziu napisz jak tam mąż czy nic mu nie było po takiej uczcie przed snem , dziekuje za opinie :D Cytuj
MagdaZ Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Żyje i ma się dobrze... :D a reszta krokietów została wchłonięta na obiad. Smakują nawet odgrzewane w mikrofalówce (podobno, bo ja nawet jednego nie zjadłam... :cry:, nie zdążyłam). Pozdrawiam M. Cytuj
wiola344 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Przykro mi że nie spróbowałaś ,w takim razie musisz powtórzyć ,ale zrób to jak żarłoków nie bedzie :D pozdrawiam Cytuj
Silvia Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Eh narobilyscie mi smaku tymi krokietami,chyba wiec i ja sprobuje :grin: Cytuj
minia51 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Czy ser żółty rozpuścić z pieczarkami, czy uduszone pieczarki zdjąć z ognia i dopiero dodać ser? Cytuj
figiel Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Przepraszam ,że ja odpowiem ......bo jutro też będę je robić po raz kolejny. Przesmażone pieczarki /ostudzone/ mieszam z potartym serem .....a dalej już wiadomo . Smacznego Marysiu ,są pyszne :grin: . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi