figiel Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Ser zawsze dodaje do usmazonych ,wystudzonych pieczarek . Krokiety robię na zapas i zamrazam ,sa super ;) Cytuj
igas1 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Robiłam te krokiety wczoraj. Wyszły super, bardzo mi i mojej rodzinie smakowały. POLECAM SZCZERZE. Tylko mam jedno pytanie jakie duże smażycie te naleśniki? Bo ja smażyłam je na średniej patelni i ciężklo mi się zawijały z farszem, a na zdjęciach macie tak pięnie pozawijane.Czy farsz rozsmarowujecie po naleśniku i dopiero zwijacie, czy tak jak ja na środku kładę farsz i wtedy staram się zawinąć??? Cytuj
wiola344 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Robiłam te krokiety wczoraj. Wyszły super, bardzo mi i mojej rodzinie smakowały. POLECAM SZCZERZE. Tylko mam jedno pytanie jakie duże smażycie te naleśniki? Bo ja smażyłam je na średniej patelni i ciężklo mi się zawijały z farszem, a na zdjęciach macie tak pięnie pozawijane.Czy farsz rozsmarowujecie po naleśniku i dopiero zwijacie, czy tak jak ja na środku kładę farsz i wtedy staram się zawinąć??? witaj, ja również mam średnią patelnie , musisz mniej kłaść farszu i będzie dobrze. ciesze się że smakują rodzinie, pozdrowienia dle rodzinki iżycze spokojnych śiwąt i mokrego dungusa ;) Cytuj
Yola79 Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Szukałam szukałam i znalazłam. Przepis rewelacja. dziękuje serdecznie i polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi