Śliweczka Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 NALEŚNIKI Z WĘDZONĄ MAKRELĄ Usmażyć cienkie naleśniki. Nadzienie: 1 makrela wędzona 1 cebula 3 łyżki gęstej śmietany sól pieprz Makrelę obrać z ości.Cebulę drobniutko pokroić,dodać do makreli razem ze śmietaną.Doprawić solą i pieprzem.Rozgnieść makrelę widelcem tak żeby powstała masa.Smarowac naleśniki.Składać w "husteczki".Panierować w jajku i bułce tartej.Obsmażyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.