Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NALEŚNIKI Z WĘDZONĄ MAKRELĄ

Usmażyć cienkie naleśniki.

Nadzienie: 1 makrela wędzona

1 cebula

3 łyżki gęstej śmietany

sól

pieprz

Makrelę obrać z ości.Cebulę drobniutko pokroić,dodać do makreli razem ze śmietaną.Doprawić solą i pieprzem.Rozgnieść makrelę widelcem tak żeby powstała masa.Smarowac naleśniki.Składać w "husteczki".Panierować w jajku i bułce tartej.Obsmażyć.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.