AnnaK Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 1 puszka wątróbek rybnych odsączona z zalewy 3 korniszony 3 jajka ugotowane na twardo 1 cebulka 1/2 puszki kukurydzy sól,pieprz,majonez Wątróbkę,korniszony,jajka i cebulę pokroić w kostkę,wymieszac z majonezem,doprawić. Cytuj
grumko Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 uwielbiam wątróbki rybne i to do tego stanu, że jestem ortodoksem, ze nie zjem ich inaczej niż w wersji bez niczego: składniki Twojej sałatki są ok, ale nie ma to jak w wersji rybopuszkai-) Cytuj
AnnaK Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 kilkanaście lat temu był w sprzedaży pasztet z wątróbek rybnych (w puszkach) pamietasz jaki był smaczny? Cytuj
zuziorek Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 mniam wątróbki rybne.... Ja tak jak grumko tylko prosto z puszki. Jest tam ich tak mało, ze tylko łechtaja podniebienie. Sałatki też pewnie wyjdzie nikła ilość, ale warto spróbowac :) Cytuj
grumko Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Irena też stwierdziła, że warto jednak wypróbować tę sałatkę no i zrobiliśmy: smaczna, ale dla mnie i tak numerem jeden będą same wątróbki w sosie własnym :) nie mniej poddaję wszystkim pod rozwagę :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.