Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 puszka wątróbek rybnych odsączona z zalewy 3 korniszony 3 jajka ugotowane na twardo 1 cebulka 1/2 puszki kukurydzy sól,pieprz,majonez Wątróbkę,korniszony,jajka i cebulę pokroić w kostkę,wymieszac z majonezem,doprawić.

Opublikowano

uwielbiam wątróbki rybne i to do tego stanu, że jestem ortodoksem, ze nie zjem ich inaczej niż w wersji bez niczego: składniki Twojej sałatki są ok, ale nie ma to jak w wersji rybopuszkai-)

Opublikowano

kilkanaście lat temu był w sprzedaży pasztet z wątróbek rybnych (w puszkach) pamietasz jaki był smaczny?

Opublikowano

mniam wątróbki rybne.... Ja tak jak grumko tylko prosto z puszki. Jest tam ich tak mało, ze tylko łechtaja podniebienie. Sałatki też pewnie wyjdzie nikła ilość, ale warto spróbowac :)

Opublikowano

Irena też stwierdziła, że warto jednak wypróbować tę sałatkę no i zrobiliśmy: smaczna, ale dla mnie i tak numerem jeden będą same wątróbki w sosie własnym :) nie mniej poddaję wszystkim pod rozwagę :P post-5244-1194102893_thumb.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.