Justyna.K Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 DZIENNIKARZ Danka Zna Igora Ewentualnie Norberta NAwet Ich Kocha Ale Robi Zamęt KLASYFIKACJA Cytuj
niuniaczek Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 KLASYFIKACJA Kasia Lubi Arbuzy Soczyste Yetti Fika I Kupuje Arbuzy Cały Jak Anioł PS Sorki - coś mi sie zawiesiło w kompie i potem wyskoczyło kilka razy mój wyraz KOMINIARZ Cytuj
Jagodka Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Kominiarz kolo ogrodu majaczy indianin niczym idiota az roze zwiedly APOPLEKSJA Cytuj
niuniaczek Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 APOPLEKSJA Alicja Pewnie Ogląda Popularną Lekcję Elegancji Klubu Seksownych Jak Amor Moje słowo EMANUELA Cytuj
Klamerka Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Kochana rodzinka odwiedziła ciocię hałasując ale legalnie... PLAŻOWICZ Brakuje "m" w "krochmal" :wink: Się policjant we mnie odezwał :| Cytuj
Klamerka Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 EMANUELA Elvis Miał Apodyktyczną Nianię Urodzoną Elegantkę Lubiącą Anglię FILHARMONIA Cytuj
Jagodka Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Frajer i lubiany hipohondryk aranzuja romantyczne momenty o niespotykanej intensywnoscie artystycznej. KOLOWROTEK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi