ina12 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Dorotko tort śliczny, dekoracja piękna, a wygląda jakby go wykonał cukiernik, gratuluję. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 tort wykonany wzorowo na pewno pyszny był 🙂 Cytuj
figiel Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Oj pyszny ,pyszny ! Tylko te kalorie 🙂 Cytuj
teresap Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 FIGIEL - tort śliczny . Dziękuje że upiekłaś i bardzo się cieszę że smakował Przepraszam że się długo nie odzywałam. POZDRAWIAM 🙂 Cytuj
EWA1992 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 W przepisie są podane fusy z kawy,czy one są konieczne do tego tortu? Cytuj
teresap Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ewuniu nic nie jest konieczne , można dać kakao czy rozpuszczoną czekoladę lub swój krem , ale uwierz że z tymi fusami jest najlepszy Spróbuj - czekam na opinie i życzę smacznego, oczywiście pozdrawiam :sad: Cytuj
EWA1992 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Teresko dziękuje za odpowiedź.Muszę spróbować zrobić tort po raz pierwszy w życiu! Przecież raz kozie smierć :sad: . Pozdrawiam Ewa. Cytuj
teresap Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ewuniu trzymam kciuki i czekam na efekt :-D :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj
viola32 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgadzam sie z Halinka tort jak z cukierni !!! Gratulacje Cytuj
teresap Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 DZIĘKI , DZIĘKI .DZIĘKI , DZIĘKI .DZIĘKI , DZIĘKI .DZIĘKI , DZIĘKI .DZIĘKI , DZIĘKI .DZIĘKI , DZIĘKI .DZIĘKI , DZIĘKI .DZIĘKI , DZIĘKI .,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,DZIĘKUJE :grin: Cytuj
Jachu Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 MASA 4 jajka 1 kostka masła 1/2 kostki margaryny kasi 3 łyżeczki kawy Ile cukru do masy? Cytuj
teresap Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Przepraszam !!!!!!!!!!!!!!! - + - 3/4 szklanki (najlepiej robić do swojego smaku, bo na przykład dodasz czekolady i wtedy cukier trzeba ograniczyć ja najlepiej lubię z fusami z kawy ) dodawać do masy i ubijać . Do bitej śmietany też płaska łyżka cukru pudru Pozdrawiam jeszcze raz przepraszam i czekam na opinie :( Cytuj
Jachu Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Nic się nie stało :( Ja wiem, że dla wszystkich Pań sprawa jest jasna, jednak dla facetów już mniej :) My musimy mieć wszystko napisane :) Dam znać jak się udała misja: "Tort orzechowy". :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi