czerusia Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 mama pytanie? chciałabym zrobic krokiety Justynki na obiad, ale nie wiem z czym je podać? macie jakies rady? Pozdrawiam!! :-) Cytuj
Justyna.K Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Czerusia z barszczykiem czerwonym pychotka :-) Cytuj
czerusia Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 a ma ktos jakis prosty przepis na barszczyk do krokietów :-) ? I czy pasuje podac je z frytkami? pozdrawiam :-) Cytuj
Justyna.K Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Szczerze to ja używam takiego gotowego barszczyku z tytki polecam winiary instant.Pyszny jest. Co do frytek to jeszcze tak nie jadłam spróbować możesz potem nam powiesz czy to pasuje. :-) Cytuj
czerusia Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ok.. :-) spróbuje z frytkami i Ci powiem czy to pasowało.. a z tym barszczem se dam narazie spokój bo sie boje że mi nie wyjdzie :-) hehe.. pozdrawiam :-) Cytuj
czerusia Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 jutro chce zrobic te krokieciki:) ale oczywiście znowu czegos nie rozumiem jak to ja :D najpierw tzreba usmazyc naleśnik, a potem nakładać farsz, zawinąć, potem w jajku, w bułce tartej i potem zowu samzyć?? czy dobrze zrozumiałam? pozdrawiam :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi