Gość Wiolciaa Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Sos: 1-2 grzyby 1 kostka rosolowa 1-2 pomidory 1 zabek czosnku smietana, pieprz, sol Grzyby i pomidory kroimy w kostke, czosnek przeciskamy przez praske, podsmazamy dodajemy troszke wody i kostke rosolowa a nastepnie troche smietany. Podajemy z makaronem spaghetti. Smacznego!!! Cytuj
Klamerka Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Robię "coś" podobnego. Z tym, że do grzybów (których używam nieco więcej niż 1-2), dodaję jeszcze cebuli. Razem to "podduszam", aż grzyby robią się miękkie. No chyba, że używam pieczarek, wówczas trwa to trochę krócej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.