walentyna Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Witam wszytkich i pozdrawiam! Wasze przepisy są bardzo ciekawe i na pewno z nich będę korzystać , już dzisiaj upiekę jabłecznik z budyniem . Pa! Cytuj
Wiolka Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Witaj Walentyno wśród nas , a jabłecznik z budyniem napewno Ci się uda mi zawsze wychodzi super . Pozdrawiam . :wink: :| ;-) Cytuj
minia51 Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Witaj Walentynko.Ja dziś też pierwszy raz piekłam jabłecznik z budyniem. Jest wspaniały! Cytuj
mac51 Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Witamy Walentyno :wink: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Witaj Walentynko na naszym smacznym forum :wink: Cytuj
wiola344 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 :wink: Witaj Walentyno wśród nas :| Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam Ciebie Walentynko. Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam Ciebie cieplutko na forum Walentyno :) Cytuj
iwona30 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam wśród nas Walentynko. Cytuj
Helka Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Walentyno! Gotuj smacznie. Cytuj
walentyna Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Dziękuję za przywitanie , jabłecznik z budyniem był przepyszny , jeszcze piekłam drożdżówkę bez urabiania i biszkopt z ananasem a juz szukam następne ciasta , ja niestety mam pare przepisów na ciasta i akurat wszyskie tu są , więc nie mam czym się podzielić ale jak jakieś ciasto "wpadnie " mi w ręce a tu na forum nie będzie to napisze. Jeszcze muszę nauczyc się zdjęcia "wklejać " Pozdrawiam ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi