apsik Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Kingusiu ciasto wygląda bosko....aż mam ochotę na kawałek.. Halinka ma rację ,że potrafisz coś zawsze dodać ,ulepszyć ..tak żeby smakowało Twojej rodzince. Halinko ja już wróciłam z nowymi przepisami i czekam na nowości od Was. POZDRAWIAM GORĄCO Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Eluniu zauważyłam że wróciłaś i ponownie dodajesz wspaniałe przepisy, jest to duży plus. Zanotowałam je sobie. Zerknij na komentarz dotyczący także Twojej osoby który dodałam pod brzoskwiniową damą. Dodam że na Extra smaczny dodałam przepis który się różni od tych, a nazwa to " Dama W bieli" Pozdrawiam bardzo miło i serdecznie. Cytuj
Kaliope Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Elu dzięki :) Ja też cieszę się, że dodajesz nowe przepisy, wszystkie mi się podobają, mam znów taką wielką ochotę na pieczenie, ale teraz zaczął się adwent i moi domownicy zdeklarowali próbę siły woli - tzn. ograniczenie słodkiego do minimum. Hmm.. zobaczymy, zobaczymy ;) Pozdrawiam serdecznie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi