Gość Glumanda Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Hej witam Was jesienna pora... podczas smazenia pangi i przygotowywania salatki do ryby znalazlam ta strone i mam nadzieje, ze mi sie tu spodoba.. a Wy mnie przyjmiecie do swego grona.. ? Glumanda :) Cytuj
justhi Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Witaj Glumanda! No jasne, że przyjmiemy :) Na pewno znajdziesz tu wiele ciekawych przepisów i ich ciekawych (i niezwykle sympatycznych) autorów. Ja kiedyś tu byłam tez nowa i spotkałam się z niezwykle miłym przyjęciem. Ciebie też na pewno to spotka. Smacznego korzystania ze Smacznego.pl! Cytuj
Gość Glumanda Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Dzieki za tak mile slowa! :) Cytuj
Helka Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Glumando milutko na smacznym forum! Jezeli dodasz tu swoje smaczne przepisy, ktorych masz wiele i to bardzo dobrych, to forum bedzie jeszcze smaczniejsze. Cytuj
minia51 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Witaj Glumando! miło mi, że dołączyłaś do naszego grona Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam Ciebie Glumando na forum...cieszę się,że nas znalazłaś i zostaniesz z nami na długo :) Cytuj
wiola344 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 :) Witaj Glumando wśród smaczników :P Cytuj
iwona30 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Glumando witamy cię wśród zwariowanych smakowiczów nie pożałujesz że tu trafiłaś zobaczysz że ta strona uzależnia i bez niej nie można normalnie funkcjonować. Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Oczywiście, już jesteś przyjęta do naszego grona :) Witam Cię serdecznie na naszym smacznym forum :P Cytuj
Wiolka Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Witaj Glumado na naszym forum serdecznie pozdrawiam Wiolka . :) :P :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi