Kasiulek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jestem zszokowana tym co przeczytałam... Cytuj
As76 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 SZOK dla nas Tragedia dla Niej brak słów.... Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Słyszałam o tym wczoraj.... po prostu koszmar :grin: Cytuj
basga Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Dziewczyny kwiatomaniaczki-w przyszłym tygodniu w Biedronce będą tanie kwiatki! :D Cytuj
Kasiulek Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 https://wiadomosci.wp.pl/kat,83914,title,Pr...mosc_prasa.html Cytuj
Christina Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 W ostatnią niedzielę (13 lipca) szwagier odwoził nas swoim samochodem, była burza i padał grad. Pioruny waliły raz po raz... Jak auto po tym wygląda? - Musiałabym spytać szwagra, bo nie widziałam jego samochodu jeszcze od tamtej pory. Było strasznie, a wody napadało tyle, że jak wychodziliśmy z samochodu, to sięgała do kostek - wtedy już nie padał grad, ale z nieba lała się woda - to już nie był deszcz, tylko strumienie wody :D Polecam ten artykuł: 3-letnie dziecko wypadło z auta Cytuj
Kasiulek Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Christino domyślam się, że byłaś przerażona. Samochód może mieć jedynie lekkie wgniecenia od gradu. Ale na pocieszenie dodam, że auto jest jednym z bezpieczniejszych miejsc w czasie burzy. Czytałam o tym dziecku. Zatłukłabym tą babę! Powinna siedzieć za to, że prowadziła pod wpływem alkoholu, narażała życie dziecka oraz innych osób. Ja dzisiaj polecam Ukraina - uważam jednak, ze to wina tego mężczyzny. Ponoć wspiął się na ogrodzenie i fotografował zwierzę. Niedźwiedzie są dzikie i nic nie zmieni ich natury łowcy. Facet miał po prostu mało wyobrazi i skończyło się to niestety tragicznie. Ponad to- TO również jest szokujące. Czego wymagać od kierowców skoro władze same nie przestrzegają przepisów?! Następny "chory" LEKARZ!! I jak tu zaufać służbie zdrowia? Cytuj
Christina Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Właściwie to ja uwielbiam burzę i nie bałam się wcale, ale cieszyłam się, że szwagier był tak dobry i nas odwiózł swoim samochodem, bo to byłoby okropne, gdybyśmy mieli wracać autobusem, w taką ulewę - z gradem... Przemoklibyśmy do ostatniej, suchej nitki, a nawet ociekalibyśmy wodą, jak po kąpieli - parasole nic by nie dały. Nastolatki chcą by piękne... Jak łatwo przejść ze zwykłego odchudzania w anoreksję i niedługo wpaść w bulimię... Bardzo ciekawy artykuł, z pierwszej ręki - "Dzięki bulimii miałam by piękna" Warto przeczytać! Cytuj
Kasiulek Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Dzisiejszy dzień również był szokujący: Dziecko umarło w samochodzie- jak można zapomnieć o dziecku? Czy zakupy były tak strasznie ekscytujące, że wypadło z głowy rodzicom aby zabrać z samochodu swoją pociechę?! Polscy mężowie, synowie, bracie wracają do kraju po długiej misji w Iraku. :D Całe szczęście, że kobieta i maleństwo mają się dobrze. A tego faceta który dźgnął ich nożem- powiesiłabym za jaja. [przepraszam za wyrażenie] Cytuj
Kasiulek Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zapraszam do lektury i komentarzy... Lobby motoryzacyjne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi