BeaGa Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 - 2 podwójne piersi kurczaka - 20 dkg szynki (plasty grube) - 10 jaj - 8 bułek - 1 szkl. mleka - pęczek pietruszki - 1 kostka margaryny - gałka muszkatołowa - vegeta, sól, pieprz Mięso i wędlinę pokroić w kostkę, przyprawić wegetą. Bułki pokroić w kostkę, zalać gorącym mlekiem. Do bułki wsypać popiekaną pietruszkę, dodać utatą gałkę muszkatołową. Utrzeć margarynę z żołtkami, dodać do bułki, wymieszać. Dodać mięso, doprawić solą i pieprzem do smaku. Na końcu dodać pianę z białek. Masę wylać do brytfanki. Piec 80 minut pod przykryciem, potem 20 minut bez przykrycia. Cytuj
IGA Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Przepis wydaje mi się bardzo ciekawy. Wypróbuje gey tylko rodzinka zjedzie z wakacji. pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.