nelly Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 20 dag biszkoptów 1/2 szkl smietany kremówki 1/2 szkl cukru żółtko galaretka cytrynowa 3 banany odrobina mleka 4 Łyżeczki żelatyny Biszkopty zamoczyc w rozpuszczonej galaretce i ułożyć w tortownicy. Śmietanę ubić z cukrem, następnie dodać żółtko i dalej miksować. Żelatynę rozpuścić w odrobinie gorącego mleka. Utartą masę połączyć Ze startymi na tarce bananami, dodać żelatynę i wymieszać. Wyłożyć na biszkopty.Wstawić do lodówki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.