batirek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Ciasteczko znikło błyskawicznie,miałam niespodziewanych gości,którym bardzo smakowało,w sumie niewiele pojadam muszę znów upiec bo jest bardzo dobre,dziękuję Ineczko za przepis,pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Batirek dziękuję że dałaś znać, ja myślałam cały czas sądząc że się ciasto Tobie nie udało. Pozdrawiam Cytuj
niuniaczek Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Halinko, zrobiłam na niedzielę to ciasteczko. Mój młodszy synuś jest wielbicielem budyniu czekoladowego - upiekłam ciasto i był zachwycony. Zjadł kilka kawałków, chociaż zwykle nie jada ciast. pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj
ina12 Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Agnieszko cieszę się razem z Tobą że synkowi smakowało to ciasto. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Ciebie wraz z dziećmi. Cytuj
minia51 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Dzięki za przepis. Ciasto łatwe w wykonaniu, niedrogie i bardzo smaczne. Jedyny feler to że szybko znika, mimo że piekłam na dużej blasze. Jak nie znałam tego forum piekłam domownikom 3-4 rodzaje ciast i dużą blachę mieli na tydzień. Teraz co trochę piekę coś nowego z przepisów na forum i ciasta z dużej blachy znikają w ciągu 48 godz. Żałuję, że tę stronę znalazłam już wtedy gdy nie mogę jeść słodkości, ale zawsze zdegustuję żeby wystawić opinię. Acha, gdzie się wystawia ocenę? Za to ciasto ocena w skali 1-5 ja wystawiam 6!!! Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Minia dziękuję bardzo za komentarz i ocenę. Ta strona jest kapitalna, uzależnia i każdy dodaje wspaniałe przepisy. Ile razy obiecałam sobie że nie ruszę słodkiego i niestety nic z obiecanki. U mnie też bardzo szybko znika ciasto i bez przerwy coś piekę. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Właśnie się piecze :-D tylko mąż zażyczył sobie z budyniem śmietankowym :P / ja wolę czekoladowy, no ale niech raz będzie tak jak On chce :P / Jak tylko przestygnie zaraz cyknę fotki :P bo jutro będzie więcej chętnych to mogę nie zdążyć :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Halinko ciacho prezętuje się tak :-D a mąż powiedział że jest mniam mniam :P :P :P Cytuj
ina12 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Kasiu z jasnym budyniem też się ładnie prezentuje i cieszę się że smakuje. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Halinko jak widać na zdjęciu na ciasto położyłam pół słoika dżemu , który akurat mi został :P tylko miałam jeszcze do budyniu dodać rodzynek , ale z pośpiechu zapomniałam :-D ale i tak jest super :P Polecam :P Cytuj
ina12 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Kasiu ja się zastanawiałam co to może być, dobrze że dałaś znać. Z takim dodatkiem do jasnego budyniu jest napewno o wiele lepszy smak ciasta i wpadłaś na pomysł jak je można wykonać w inny sposób, dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi