slodziuutkaa Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam ten skecz. Rozwesela mnie zawsze i wszędzie. Doskonała parodia mężczyzny, nic dodac nic ując. Mam nadzieję, ze tym z Was, ktore jeszcze go nie widziały również sie spodoba ;) https://pl.youtube.com/watch?v=36iNMV3_E8s Cytuj
Klamerka Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Rzeczywiście jest świetny! To jeden z moich ulubionych kabaretów! Ale zanim powsatło Hrabi był Kabaret Potem :P Równie rewelacyjni! :mrgreen: To taka mała próbka ich moźliwości rozśmieszania: Kabaret Potem- Oświadczyny studenta Kabaret Potem- Historia miłości Kabaret Potem- Misiu Kabaret Potem- Hania się nie boi się Kabaret Potem- Wredny dzieciak Cytuj
dwukropek Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 o tak! uwielbiam Aśkę!!!!! Hrabi jest całkiem niezły (rzeczywiśnie skecz "kobieta" jest przedni), ale ja zawsze pozostane wiernym fanem "Potem". A jeśli znów idzie o Hrabi to Aśka ma cudny monolog-piosenkę. To się chyba nazywa "piosenka ciążowa" czy jakoś tak. Świetny! Cała prawda o kobiecie w ciąży hehehe Cytuj
Elizabethh Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Też uwielbiam ten skecz. kabaret Hrabi, to jeden z moich ulubionych kabaretów - Pani Joanna jest po prostu świetna. talent do pozazdroszczenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi