Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa dni temu wyrobilam pierwszy raz w zyciu ciasto na Piernik Staropolski. Nawet nie bylo az tak bardzo duzo roboty.Teraz ciasto lezakuje juz w lodowce. ma tam byc minimum 5 tygodni.Czy ktos z was tez piecze pierniki :P

Opublikowano

Piekłam kiedyś piernik staropolski, ale nie doczekałam się, żeby mi zmiękł. Ale dostałam wreszcie przepis, wg którego ciasto piecze się tydzień przed i jest pyszniutkie. Już się nie moge doczekać Bożego Narodzenia i tego zapachu i smaku piernika :P

Opublikowano

Cześć Elu, a dostanę Twój przepis na takie pierniczki,może to bedzie świetna zabawa i dla mojej córki? ;) :mrgreen: :mrgreen: A ja też piekę taki piernik, któremu wystarcza kilka dni i jest wyśmienity.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.