Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 1/2 szkl. mąki 3 jajka 2 waniliowe serki homogenizowane łyżeczka proszku do pieczenia cukier puder Serki, jajka i mąkę dokładnie wymieszać. Do gorącego oleju wkładać łyżką porcje ciasta. Usmażone pączki wyjąć łyżką cedzakową, osączyć z tłuszczu i posypać cukrem pudrem pyszne!!! Smacznego

  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Powiem szczerze że nie dowierzałam temu przepisowi,ale dziś spróbowałam zrobić te pączki i stwierdzam że jest to na prawdę świetny przepis.Polecam go wszystkim gdyż nie jest drogi,pracochłonny i pączki są na prawdę dobre.Na początku tylko dałam za duży ogień i pączki z wierzchu się spiekły a w środku były trochę nie dopieczone,ale dobrze że szybko się zorientowałam.Dzieci moje były zachwycone.

  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gościu coś ci sie chyba pomyliło Do niektórych przepisów trzeba mieć serce i chęci do ich zrobienia a nie "gębe do jedzenia" :)

  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie, jak wkladac je do oleju ? Bo mi wychodza bardzie dziwnie uksztaltowane, poszarpane itp..

  • 4 lata później...
Opublikowano

Przepis bardzo prosty i do wykonania nawet przez każdego amatora. A pączki tak wyglądały w moim wykonaniu: post-18221-1266532358_thumb.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.