AnRa Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 1 1/2 szkl. mąki 3 jajka 2 waniliowe serki homogenizowane łyżeczka proszku do pieczenia cukier puder Serki, jajka i mąkę dokładnie wymieszać. Do gorącego oleju wkładać łyżką porcje ciasta. Usmażone pączki wyjąć łyżką cedzakową, osączyć z tłuszczu i posypać cukrem pudrem pyszne!!! Smacznego Cytuj
ana Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Powiem szczerze że nie dowierzałam temu przepisowi,ale dziś spróbowałam zrobić te pączki i stwierdzam że jest to na prawdę świetny przepis.Polecam go wszystkim gdyż nie jest drogi,pracochłonny i pączki są na prawdę dobre.Na początku tylko dałam za duży ogień i pączki z wierzchu się spiekły a w środku były trochę nie dopieczone,ale dobrze że szybko się zorientowałam.Dzieci moje były zachwycone. Cytuj
Halinka Opublikowano 4 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2004 wypróbowałam twój przepis jest bardzo dobry polecam :) :roll: Cytuj
TECLA Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 TEN GOŚCIU TO SAM JEST MAMAŁYGA WŁAŚNIE SMAŻĘ TE PĄCZKI SĄ SUPER DZIĘKI ZA PRZEPIS BYLE TAK DALEJ :) :D :) :roll: Cytuj
AnRa Opublikowano 3 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Gościu coś ci sie chyba pomyliło Do niektórych przepisów trzeba mieć serce i chęci do ich zrobienia a nie "gębe do jedzenia" :) Cytuj
AnRa Opublikowano 3 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 a poza tym wiadomo ze serki homo muszą być takie które nie mają w swoim składzie żelatyny Cytuj
Gość weS Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Mam pytanie, jak wkladac je do oleju ? Bo mi wychodza bardzie dziwnie uksztaltowane, poszarpane itp.. Cytuj
AnRa Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 nakłada sie je łyżką i własnie mają wychodzić takie różne stworki Cytuj
Gość singiel Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Przepis bardzo prosty i do wykonania nawet przez każdego amatora. A pączki tak wyglądały w moim wykonaniu: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi