ina12 Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Minia dziękuję za wiadomość i cieszę się że ciasteczka smakują. Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Moja babcia robi takie ciasteczka, tyle ze nazywaja sie 'ciastka z dziurką' i jak sama nazwa wskazuje w środku wykrawa sie dziurke :P Wszyscy je uwielbiamy. Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja również skusiłam się na te pyszne ciasteczka - są super, szybko się je robi, ale niestety równie szybko znikają - polecam je :-( Dziękuję Ineczko za kolejny wspaniały przepis :-( Cytuj
iwona30 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Halinko przepis już napisany do zeszytu ciastka wyglądają smakowicie. Tak się zastanawiam jakby zrobić w jednym krążku dziurkę i po upieczeniu posmarować marmoladą ciekawe jakie by były, nie ma co gdybać tylko brać się za pieczenie :-( Pozdrawiam. Cytuj
ina12 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ach Dorotko jak się cieszę że Tobie również te ciasteczka smakują, dziękuję. Iwonko dziurkę możesz zrobić, marmoladą ja bym nie smarowała, możesz spróbować. Ja dzisiaj będę robiła inne ciasteczka na które obiecałam przepis, będą smażone na patelni, dodam przepis i zdjęcie. Cytuj
hermenegilda Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 no ja też szybko ide do sklepu po drożdże i zabieram się za robienie ciasteczek wyglądają przepysznie :-( Cytuj
maria02 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ciasteczka zrobione i już prawie zjedzone. Są kruche i pyszne. Dla mnie przypominają trochę francuskie. Dziękuję. Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Mario cieszę się że te ciasteczka Tobie również smakują. Cytuj
iwona30 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ciasteczka Inko wypróbowane, przypominają francuskie są bardzo dobre dziękuję za przepis. Cytuj
ina12 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Iwonko cieszę się że i Tobie smakują, zgadza się mnie też przypominają trochę smak ciastek francuskich względnie półfrancuskich. Cytuj
figiel Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Halinko ,Twoje ciastka piecze juz cała rodzina 🙂 :-) :P . Dzisiaj był brat ........po foremki do tych ciastek ;) , mówił ,ze ciasto sie już chłodzi w lodówce .Przekonałam sie ,że te ciastka są smaczniejsze po dłuższym leżakowaniu . Pozdrawiam. Cytuj
ina12 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Dorotko bardzo się cieszę że całej rodzince smakują te ciastka i pochwalam Cię za to że dzielisz się przepisem z innymi, tak właśnie trzeba postępować. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 I ja sie skusiłam na te ciasteczka - bo moje łasuchy najchętniej jedzą ciasteczka i uwielbiaja je robić razem ze mną. Zdjęć niestety nie zrobiłam. Ciastka upiekłam z podwójnej porcji i zajadaliśmy sie nimi przez Sylwestra i Nowy Rok. Udekorowalismy róznie oprócz cukru jeszcze kolorowe cukiereczki, inne kokosem, makiem i co tylko było. Ciastka łatwe i smaczne. Wystawiłam 5 Gorąco polecam! Cytuj
ina12 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Agnieszko cieszę się że ciasteczka smakowały, dziękuję za wiadomość i ocenę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi