Justyna.K Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Czy ktoś z WAS należy do tego klubu??? Proszę o napisanie mi więcej na ten temat. Interesuje mnie co ile trzeba zamawiać ??? Czy z każdego katalogu??? Czy się opłaca???? Czy jesteście zadowoleni??? Czy zamawiacie przez internet jak tak to na jakiej zasadzie to działa??? Są tam przecenione programy edukacyjne dla dzieci na których mi bardzo zależy . czekam na wasze opinie pozdrawiam ;) Cytuj
Marcin Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Witaj Justyna. Znalazłem taką informację. Z tego co wyczytałem na ich stronie nie jest to klub działający na zasadzie innych tego typu (czyli przymus zakupu). Link: https://www.kdc.pl/faq/2.html Cytuj
Kasiulek Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Justynko- a nie lepiej zarejestrować się w księgarni wysyłkowej ale takiej, gdzie nie musisz koniecznie zamawiać czegoś co jakiś czas! To jest jak sekta ;) jeśli raz coś zamówisz, to będą do Ciebie przysyłali jakies badziewie zawsze. Jak dla mnie nie warto! Zresztą... jeśli intewresuje mnie jakiś tytuł to zaglądam na allegro. Tam znajduję kasiążki po satysfakcjonującej mnie cenie :mrgreen: Pozdrawiam!! Cytuj
Justyna.K Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Na allegro niestety nie znalazłam tych programów (bo mi typowo chodzi o dwa programy edukacyjne tzn wesołe przedszkole reksia i wesołe przedszkole bolka i lolka)a właśnie w kdc są przecenione te 2 programy tak normalnie one kosztują po 39,90 a tam są po 9,90 ;) i teraz niewiem co mam z tym fantem zrobić. Dlatego szukam kogoś kto należy do kdc żeby mi powiedział na jakiej zasadzie to działa niby tam pisze że nie jesteś zobowiązany do kupowania z każdego katalogu ale jakiś kruczek tam chyba musi być (niewiem). Cytuj
Kasiulek Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Justynka: [LINK NIEAKTUALNY] , [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] Przedszkole 1 jest najtańszą opcją ;) Cytuj
basga Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Ja należę i zamawiam przez internet,tak jak powiedział Marcin,nie ma obowiązku kupowania z każdego przysyłanego katalogu. Napisz mi na PW co dokładnie chciałabyś wiedzieć ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Ja zamawiałam normalnie z katalogu,który przysłali jako reklamę i potem już nie zamawiałam systematycznie i jak znowu przysłali mi katalog po 2 lub 3 miesiącach to też sobie coś zamówiłam,ale przymusu nie ma ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Ja również należę KDC :mrgreen: i zamawiam przez internet ;) Opłatę robi się przy odbiorze :mrgreen: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Dzięki za odpowiedzi. ;) pozdrowionka Cytuj
iwona30 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Ja też należę do KDC i jestem zadowolona nie ma żadnego musu kupowania książek, kiedy chcesz to zamawiasz ja zamawiam przez telefon sms-em za 3-4 dni już mam książki w domu albo inne rzeczy z katalogu ostatnio zamówiłam sobie taki zestaw do panierowania kotletów i jestem bardzo zadowolona. Cytuj
viola32 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Justynka ja nalezalam kilka lat do KDC tak jak i do Swiata Ksiazki i powiem Ci tak, z KDC zamawiaj i niczego sie nie obawiaj.Nie musisz bez przerwy kupowac katalog jest co 1,5-2 m-ce a mozesz zamowic raz na pol roku i nic sie nie stanie.Do mnie przyslali wiadomosc jak nie zamawialam chyba z rok...zebym znow cos zamowila ,bo juz nie przysla katalogu.Wlasnie dzisiaj odebralam paczke, zamawialam przez internet (ale mam nr klubowicza) .Ty chcesz zamowic pierwszy raz wiec musisz sie zarejestrowac(jezeli przez internet jest szybciej realizacja w ciagu tygodnia) ale mozesz tel. lub listownie (realizacja w ciagu 2 tyg.)Zamawiaj i sie nie obawiaj,tym bardziej,ze Ci na tych ksiazkach zalezy.Co do Swiata Ksiazki to niestety trzeba zamawiac z kazdego katatlogu ,ale jezeli chodzi o ksiazki to sa super wydane na ogol twarde oprawy i pieknie wydane,wiec Swiata Ksiazki nie polecam.Pozdrawiam Cytuj
Justyna.K Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Dzięki przekonałyście mnie będę zamawiała przez internet bo strasznie zależy mi na tych programach edukacyjnych dla Roksi no dorzucę chyba jeszcze książkę Nowe ciasta siostry anastazji. mam jeszzce jedno pytanko płatne przy odbiorze przez pocztę to przyjdzie .A jak ja będę wiedziała kiedy to przyjdzie??? czy oni dają jakoś znać czy na takiej zasadzie jak nie będzie mnie w domu to awizo dostanę i sama na pocztę będę musiała iść.? ;) Cytuj
iwona30 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Justynko płacisz przy odbiorze jak przyjdzie listonosz do domu, a jakby cię nie było to zostawia awizo i po sprawie. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 niestety z powodu prędkości internetu strasznie długo ładuje mi się ta strona kdc i nie mam ikonek dodaj do koszyka ani zdjęć książek i jak ja mam to teraz zamówić ;) jestem strasznie wściekła już dziś mąż podpisał umowę na zwiększenie prędkości ale dopiero od 1 grudnia ma być 1 mb. A jak u Was z prędkością internetu ???????????? Jaką macie czy jesteście zadowoleni?????????? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi