Jesi Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Dopiero się Was uczę i bardzo mi się tu podoba. Tyle smaczności !!! Uwielbiam gotować, choć ostatni mało jadam, a właściwie tylko smakuję to co szykuję dla rodzinki. Właśnie zrzuciłam 20kg i staram się to utrzymać. nie mogę się jednak oprzeć gotowaniu, więc cieszę się, że Was znalazłam i dzięki temu mogę uraczyć czymś nowym i pysznym moich głodomorków. Mam nadzieję, że ja też się komuś przydam, bo mam parę fajnych przepisów, ale jeszcze muszę tu dłużej posiedzieć i popatrzeć, żeby się nie powtarzać. Pozdrawiam smacznie ;) Cytuj
Helka Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Jesi! Gotuj z nami smaczniutko i zadowalaj swoich glodomorkow pysznosciami z tej stronki Cytuj
minia51 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Jesi, witaj wśród nas Cytuj
ina12 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Jesi witam Ciebie bardzo serdecznie wśród nas. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Fajnie że będziesz razem z nami pitrasić ;) Cytuj
mac51 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Witaj Jesi :mrgreen: Czekamy na Twoje pyszności ;) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Witaj Jesi na forum!!! Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Witaj Jesi :mrgreen: Cieszę, się że dołączyłaś do naszego grona - mam nadzieję, że będzie Ci tutaj z nami dobrze. Z niecierpliwością czekam na nowe przepisy ;) Serdecznie pozdrawiam :mrgreen: Cytuj
basga Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Witaj Jesi...fajnie,że nas znalazłaś! Cytuj
wiola344 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 ;) Witaj Jesi na najsmaczniejszym forum ,tym co tu znajdziesz napewno zdowilisz swioch głodomorków ,oj duzo pracy cie czeka :mrgreen: i czekamy na twoje przepisy :mrgreen: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Witaj Jesi - miło, że jest nas coraz wiecej. Rzeczywiście jest tu wiele ciekwaych inspiracji dla głodomorków. Czekamy na Twoje propozycje. pozdrawiam Cie serdecznie Cytuj
Jesi Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Dziękuję za miłe powitanie !!!!!!!!!! ;) Zapraszam do słodkości na jabłecznik z bitą śmietaną ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi