wrotka85 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Składniki: 4 kg ogórków 5-6 cebul Zalewa: 0,5 szklanki octu 0,5 szklanki oleju 1 szklanka cukru 1 przecier pomidorowy (słoiczek) - najlepeij Pudliszki Ogórki pokroić w plastry, cebulę poszatkować. Dodać 2 łyżki soli, zostawić na 2 godziny i odcisnąć. Dodać zalewę. Pasteryzować 10-15 minut. Cytuj
IGA Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ta sałatka rzeczywiście jest super. Gratulacje! jest bzrdzo prosta i bardzo smaczna. Zrobiłam z ostatnich ogórków i stwierdzam, że było warto. Dziękuję za przepis. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.