ina12 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Babki upiekłam z przepisu " Drożdżówka bez urabiania". Dodałam 3 łyżki kakao, rodzynki i trochę daktyli które mi zostały. Na drugim zdjęciu odkroiłam kawałek, a babka wygląda jak by była w całości. Osobno przesiałam makę, na mąkę przesiałam kakao, wymieszałam dokładnie i dopiero dodałam na wierzch na pozostałe składniki. Rodzynki i daktyle wyłożyłam na mąkę. Cytuj
teresap Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 INA gratuluje pomysłu – spróbuje i ja bo jako ciasto drożdżowe bardzo mi smakowało No i na to kawę trzeba wpaść ?????? Cytuj
viola32 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Halinka jak to cudo smakuje? ;) Cytuj
ina12 Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Tereniu śmiało możesz wpaść, zapraszam tylko adres muszę podać, daj mi znać kiedy wpadniesz?. Upiekę następne dwie babki na Twoje przybycie i jeszcze coś do tego. Violu smak jest lekko kakaowy, inaczej nie potrafię określić. Już dopisuję bo zapomniałam napisać a to jest ważne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi