andy8 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Ja również zrobiłam te pączki,pierwszą partię za krótko smażyłam i były surowe w środku ale następne przykryłam na kilka minut pokrywką i smażyłam na wolnym ogniu,wtedy się dopiekały w środku a nie spiekały po wierzchu,czasami coś wydaje się oczywiste a i tak popełnia się błędy ale ogólnie jestem zadowolona :grin: Cytuj
teresap Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 'andy8' bardzo się cieszę że spróbowałaś i na pewno praktyka czyni mistrza , więc trzymam kciuki A co do surowych pączków to ja np. smarze w tak zwanej brytfannie i na płytce , którą daje pod spód brytfanny czy garnka Gorąco POZDRAWIAM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.