Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również zrobiłam te pączki,pierwszą partię za krótko smażyłam i były surowe w środku ale następne przykryłam na kilka minut pokrywką i smażyłam na wolnym ogniu,wtedy się dopiekały w środku a nie spiekały po wierzchu,czasami coś wydaje się oczywiste a i tak popełnia się błędy ale ogólnie jestem zadowolona :grin:

Opublikowano

'andy8' bardzo się cieszę że spróbowałaś i na pewno praktyka czyni mistrza , więc trzymam kciuki

A co do surowych pączków to ja np. smarze w tak zwanej brytfannie i na płytce , którą daje pod spód brytfanny czy garnka

Gorąco POZDRAWIAM

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.