aida Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nic nie słychać jak wyszła tegoroczna produkcja piernikowych domów. Ja chciałam się wywinąć i kupiłam gotowy domek do sklejenia, niestety dzieciaki mnie wyśmiały ale widząc, że nie mam zamiaru piec innego zabrały się za sklejanie "gotowca" tak to wyszło 🙂 Cytuj
campari Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 moja chatka zrobiona przeze mnie od a do zet 🙂 z przygodami... ala i tak jak na warunki w jakich go pieklam jestem zadowolona. Cytuj
figiel Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Wspaniałe wszystkie domki .Na pewno cierpliwość przy wyrobie takiej chatki wskazana 🙂 :-) .Ile potrzeba czasu ,żeby powstało takie dzieło ? Cytuj
ina12 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Campari bardzo ładną chatkę zrobiłaś, podoba mi się, gratuluję. Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 jej campari, wygląda pięknie, naprawde :)CIekawa jestem co za przygody miałas ;> ? Cytuj
campari Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 witam :P dziekuje za pochwaly ;) slodziuutkaa zarobilam ciasto, wlaczylam piekarnik, by sie nagrzal, w tym czasie zaczelam wycinac poszczegolne czesci domku, chce wlozyc do piekarnika i... okazalo sie, ze moj w miare nowy piekarnik "spsul" sie :P mam to szczescie, ze mam piwnice, a w niej drugi, choc nie uzywany przez kilka lat drugi piec z piekarnikiem, i tak latalam z blachami, kuchnia-piwnica, kuchnia-piwnica :P Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 :P tak to jest, ze czasem to co stare to lepsze. Ważne, ze domek się udał i wygląda przepieknie. Ja na przyszły rok tez taki zrobię. Pozdrawiam Cytuj
viola32 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja jestem nie pocieszona,bo tez robilam chatki ,porobilam zdjecia w Swieta roznych smakolykow a nam komputer padl razem z moimi zdjeciami.Wszystko przepadlo,bo bylo na dysku c,choc maz mowil,ze da sie to odzyskac z karty pamieci aparatu,ale czy odzyskam?:(Chatki jeszcze stoja wiec im moge zdjecia zrobic ale co z reszta? Cytuj
Asieńka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Fajnie wygląda taki domek, aż chce się go schrupać. Żałuję, że w święta nie miałam tyle czasu, aby zrobić takie cudo. Cytuj
viola32 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 No i moje nieszczesne chatki troche im sie barwnik juz rozpusil... :D Cytuj
Annar Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Już za niecały miesiąc święta, więc warto przypomnieć temat piernikowych domków. Poszukalam zdjęcia mojego zeszlorocznego domku. W tym roku również chcę by ozdobił mój stół wigilijny. Znalazłam też ciekawy link w internecie, gdzie na stronie jest szablon, ciekawe wzory no i przepisy. https://www.urwis.pl/dzieci/92.html Cytuj
ewa11 Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Annar domek super! :roll: Pozdrawiam Ewa :D Cytuj
Annar Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jutro zabieram się za pieczenie pierniczków i oczywiście domku :-) Szablony już przygotowane. Posklejam go i dekoracje zrobie dzień przed wigilią, ponieważ ozdoby i lukier wyschną i będą zbyt twarde. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi