justhi Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 (nie)dziękuję Wam, Dziewczyny :) Cytuj
justhi Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Witajcie :) się będę chwaliła: jestem Panią Magister <jupi> Cytuj
figiel Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Justynko gratuluję raz jeszcze :) !!!!!!!!!! Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Siedzę przed komputerem i popijam kawę...za chwilę zbieram się na zakupy,bo potem mam troszkę roboty(wiśnie już dojrzały więc je zerwę i zrobię likier,trochę zamrożę i chyba jakiś deser dla rodzinki przygotuję :) Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Brawo Justhi - serdecznie gratuluję :grin: Doruniu, ja właśnie w tamtym tygodniu zrobiłam nalewkę z wiśni (z przepisu, który jest na forum), a degustacja dopiero w sierpniu :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Ja zrobiłam nalewkę z owoców wiśni i liści wiśni...przepis prosty a likierek smaczny i nie trzeba czekać do degustacji,bo jest gotowy zaraz po ostudzeniu :) Zrobiłam z 2 porcji i wyszło mi dużo,że starczy na cały rok pewnie :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Ooo proszę :) a Doruniu czy mogłabyś się podzielić z nami tym przepisem? :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Pewnie,że mogę...wstawię przepis w alkoholach :) Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Ślicznie dziękuję Ci Doruniu, zaraz tam zerknę :) Cytuj
justhi Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Dziękuję Wam bardzo za wiarę we mnie :* Nareszcie koniec tych 5 lat. Właśnie sobie uświadomiłam, że zarejestrowałam się tutaj na 1 roku studiów, czyli to już 5 lat. Ale to zleciało :) Zaraz zrobię sobie kawę i bezkarnie będę mogła poszperać w necie :grin: Pozdrawiam Was serdecznie :D Justyna Cytuj
minia51 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Makaron na niedzielę bo jutro "synuś" przylatuje na urlop z Anglii, niech poczuje smak domowych obiadów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi