Dorunia Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Ten przepis znalazłam gdzieś w necie,ale jak napiszę,że nie jest mój to autor chyba się nie pogniewa na mnie :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Zaraz idę do Urzędu Miasta na spotkanie w sprawie wyborów,bo będę siedziała w komisji :) Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Ooo to fajnie Doruniu :) ja też siedziałam kilka razy w komisji - i bardzo mi się tam podobało :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Ja też siedziałam kilka razy i również mi się podobało,więc jak tylko teraz są wybory to staram się o udział w komisji :) Cytuj
DeLarge Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 ja mam całkowicie inne odczucia, też byłem w komisji wyborczej parę lat temu, liczenie głosów do 3 nad ranem a potem na 8:00 do pracy, niby przysługuje dzień wolny z urzędu ale nie wlicza się on do całkowitego stażu pracy, co w moim przypadku oznacza przyszłe "zapasy" z ZUS'em....ale cóż, byłem, przeżyłem....sorry za OT Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Ja też byłam w komisji parę lat temu, bo jak chodziłam jeszcze do liceum - i o ile pamiętam to tak długo nie siedzieliśmy, bo nie pamiętam, żebym tak późno wracała do domu. Cytuj
basga Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Smażę dżem z cukinii z galaretką. Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Robiłam sałatkę z opieniek z ,buraczki z kapustą,robiłam leczo z wątróbką i roladki wieprzowe z grzybkami leśnymi :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Zrobiłam sałatkę z buraczków bez pasteryzacji...zjadłam kolację i teraz przeglądam forum :) Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Ja wczoraj robiłam sałatki z czerwonych buraczków i cukinii - a ta cukinia taką twardą skórkę miała :blink: Teraz myślę co zrobić na obiad... chyba coś wymyśliłam ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Szukam przepisu na jakieś inne gołąbki,których jeszcze nie robiłam...kupiłam kapustę włoską,szynkę w kawałku i myślę co dalej :dry: Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Obieram jabłuszka do suszenia ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Byłam na zakupach,kupiłam buraczki i nastawiłam je w szybkowarze...zrobię jeszcze jedną porcję z papryką i cebulką bez pasteryzacji,bo jest smaczna i roboty z nią mało :) Cytuj
basga Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 też wróciłam z zakupów,buraki się właśnie gotuja na tą sałatkę a ja zabieram się za dżem jabłkowo-miętowy z ...landrynkami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi