Dorunia Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Robiłam cukinię curry i ogórki i teraz pasteryzuję :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Piję kawę i przeglądam forum,ale zaraz idę na ogród :) Cytuj
figiel Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Gotuję dżem z renklod i robię kompoty .Dostałam 2 wiadra i musze to przerobic :angry: Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Wróciłam z pielenia ogrodu i jestem padnięta...wzięłam prysznic i teraz przeglądam forum...chcę upiec jakieś ciasto na jutro :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Piszę listę zakupów...dzisiaj ma być przerwa w dostawie prądu,więc kupię ogórki,żeby się czymś pożytecznym zająć :) Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Piję kawę i przeglądam forum :) Cytuj
basga Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 wróciłam z insp.pracy bo odeszłam z pracy i teraz...walczę o swoje. Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Basiu powodzenia :) Nie daj się i walcz!!! Ja zrobiłam wszystko co miałam na dzisiaj zaplanowane i teraz odpoczywam,ale jeszcze pewnie coś wymyślę,bo mąż do rana w pracy więc czas szybciej zleci :) Cytuj
minia51 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Basiu, ja też przeszłam swoje w pracy (fakt, zupełnie inny zawód), jednak walczyłam o swoje i wygrałam!!!!!!! Dyrektorka chciała mnie zwolnić z pracy, a gdy powiedziałam, że chcę na piśmie powody do zwolnienia, nagle powiedziała, że powodów nie ma ale lepiej, gdybym się sama zwolniła. Ja się nie zwolniłam, ale przez 1 rok chodziłam bez premii, bolało, ale miałam satysfakcję, że ludziom starym, bez rodziny, i tym których rodzina się wyrzekła ja pomogłam!!! Gdybyś chciała pogadać podam nr GG, napiszę więcej. Pozdrawiam, i walcz, nie poddawaj się, trzymam kciuki!!! :!: Cytuj
basga Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dzięki dziewczyny :mrgreen: było nas 4 a odeszłyśmy we 3...została siostra szefa bo ona nawet za darmo by chyba robiła.Najśmieszniejsze jest to,ze 6 sierpnia zgłosiłysmy sprawę w PIP i jeszcze kontroli nie było,pomimo ponagleń z naszej strony.Wszystkie okoliczności sa po naszej stronie a odeszłyśmy z winy pracodawcy bez wypowiedzenia i pewnie skończy się sądem pracy Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Basiu powodzenia, i walcz o swoje! 🙂 Ja właśnie zjadłam obiad, teraz szukam co mogę zrobić z jabłek bo dostałam ich trochę... Cytuj
basga Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 OK. :biggrin: Właśnie skończyłam przesadzanie kwiatków i idę robić pierogi z...kaszanką. Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ooo jeszcze nie słyszałam o takich pierogach, powiedz Basiu potem jak smakują, bo też się skuszę :biggrin: Ja robiłam ostatnio pierogi z metką łososiową, bo mi zostało ciasta, ale nie były rewelacyjne, słone i tłuste jakieś, wytopił się z nich pomarańczowy tłuszcz i strasznie pryskał jak się te pierogi kroiło widelcem... inne pierogi były zjedzone, a te z metką zostały i jeszcze pranie miałam :wacko: Może byłyby dobre jakbym dodała tę metkę do ugotowanego ryżu lub kaszy, do tego przyprawy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi