Dorota Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Ojej :neutral: to pewnie też bolało jak ta śruba wyszła, no i jak z nią chodzić... :neutral: Ja chyba dzisiaj wsadzę sobie pietruszkę i seler do doniczki, żeby w zimie mieć świeżą zieleninkę, bo już wieje chłodem. Zastanawiam się czy da się przesadzić też melisę i miętę? One już są suche, zmarzły, ale korzeń jeszcze jest... nie wiem może spróbuję, teraz tam byłam i widziałam, że z korzenia znowu listki się zielenią u melisy Cytuj
AnnaK Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Skończyłam córce bezrękawnik na drutach i teraz szukam przepisu na bożonarodzeniowe pierniczki. Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Byłam nałożyć grzyby do suszarki to przez noc wyschną :) Cytuj
basga Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 a propo śrub...ja już ponad 18 lat mam i płytkę,i srube spinającą bo...nie poszłam na wyjęcie.Bałam się,że np.będzie piszczało na bramkach albo co ale nic mi sie nie dzieje wiec tam sobie siedzi. :mrgreen: Cytuj
minia51 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 ...i mojemu mężowi usuną tylko tę wystającą śrubę, reszta zostanie, Niestety, nie tak łatwo ustalić termin, teraz znów 30 X ma iść dowiedzieć się kiedy to będzie. Cytuj
figiel Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Aj ,aż mi słabo jak czytam o tych metalach w ciele :( Aniu ale masz tempo ! już myślisz piernikach :) Na grzyby chyba nie pójdę już :) , więc musze zająć się kapustą . Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Przygotowuję się do Pracy...dzisiaj będziemy z mamą i mężem przygotowywać bankiet w agroturystyce sąsiadów :) Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Ech życie... ktoś kiedyś powiedział, że trzeba mieć zdrowie, żeby chorować... :neutral: Faktycznie, trzeba już myśleć o piernikach bo już prawie listopad, ten czas tak szybko leci, ja zawsze zapominam o cieście na pierniki, żeby je przygotować dużo wcześniej tylko tak na szybko zrobię ciasto i zaraz piekę, a w tym roku może mi się uda, też muszę coś poszukać ... Aniu jak będziesz miała coś fajnego na oku to podziel się z nami ;) Doruniu ten bankiet brzmi ciekawie 🙂 co dobrego będziecie serwować? Ja dzisiaj będę robić dżem z dyni ;) Cytuj
figiel Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Ze względu na słonczną pogodę zmieniłam plany i umyłam okna .Wczoraj i dzisiaj 10 podwójnych okien. Zostały tylko..3 duże i 7 mniejszych ,ale to po niedzieli ;) ... Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Dzisiaj przygotowaliśmy kotlety schabowe,gołąbki,karkówki pieczone,strogonowa,zrazy wołowe itp.a jutro zrobimy surówki na świeżo,pstrągi faszerowane borowikami,łososia duszonego w śmietanie i porach i to chyba już wszystko :) Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Ojej Figielku jaka ilość... na samą myśl ręce mnie rozbolały... :blink: ;-) Doruniu bardzo smaczne menu - kiedy to zrobiłyście - super, same dobre rzeczy i jaki wybór - głodna się zrobiłam :biggrin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 We troje szybko się gotuje,a tym bardziej jak my już wiemy co kto ma robić i wtedy szybciutko potrawy są gotowe...trochę pomógł nam szybkowar nieoceniony w naszej kuchni,a jutro raniutko zrobimy resztę :) Cytuj
figiel Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Rano byłam na zakupach .Teraz szybko obiad . Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Wybieramy się na kolację do moich rodziców :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi