Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ojej :neutral: to pewnie też bolało jak ta śruba wyszła, no i jak z nią chodzić... :neutral: Ja chyba dzisiaj wsadzę sobie pietruszkę i seler do doniczki, żeby w zimie mieć świeżą zieleninkę, bo już wieje chłodem. Zastanawiam się czy da się przesadzić też melisę i miętę? One już są suche, zmarzły, ale korzeń jeszcze jest... nie wiem może spróbuję, teraz tam byłam i widziałam, że z korzenia znowu listki się zielenią u melisy

Opublikowano

Skończyłam córce bezrękawnik na drutach i teraz szukam przepisu na bożonarodzeniowe pierniczki.

Opublikowano

a propo śrub...ja już ponad 18 lat mam i płytkę,i srube spinającą bo...nie poszłam na wyjęcie.Bałam się,że np.będzie piszczało na bramkach albo co ale nic mi sie nie dzieje wiec tam sobie siedzi. :mrgreen:

Opublikowano

Ech życie... ktoś kiedyś powiedział, że trzeba mieć zdrowie, żeby chorować... :neutral: Faktycznie, trzeba już myśleć o piernikach bo już prawie listopad, ten czas tak szybko leci, ja zawsze zapominam o cieście na pierniki, żeby je przygotować dużo wcześniej tylko tak na szybko zrobię ciasto i zaraz piekę, a w tym roku może mi się uda, też muszę coś poszukać ... Aniu jak będziesz miała coś fajnego na oku to podziel się z nami ;) Doruniu ten bankiet brzmi ciekawie 🙂 co dobrego będziecie serwować? Ja dzisiaj będę robić dżem z dyni ;)

Opublikowano

Dzisiaj przygotowaliśmy kotlety schabowe,gołąbki,karkówki pieczone,strogonowa,zrazy wołowe itp.a jutro zrobimy surówki na świeżo,pstrągi faszerowane borowikami,łososia duszonego w śmietanie i porach i to chyba już wszystko :)

Opublikowano

Ojej Figielku jaka ilość... na samą myśl ręce mnie rozbolały... :blink: ;-) Doruniu bardzo smaczne menu - kiedy to zrobiłyście - super, same dobre rzeczy i jaki wybór - głodna się zrobiłam :biggrin:

Opublikowano

We troje szybko się gotuje,a tym bardziej jak my już wiemy co kto ma robić i wtedy szybciutko potrawy są gotowe...trochę pomógł nam szybkowar nieoceniony w naszej kuchni,a jutro raniutko zrobimy resztę :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.