AnnaK Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Nie do zabawy, ale dla polepszenia bytu psów i kotów w schronisku. W zeszłym roku moja córa zorganizowała kiermasz ozdób świątecznych za karmę dla zwierzat, a wtym roku za koce, dywaniki i inne rzeczy przydatne do ocieplenia bud i legowisk. W ubiegłym roku narobiłyśmy mnóstwo takich bombek i wszystkie "poszły na pierwszy ogień", trzeba było w trakcie 3 dniowego kiermaszu szybko dorabiać. Najfajniejszy był przelicznik 1 bombka za 1 sztukę karmy, obojętnie czy to była torebka 25 dag czy 25 kg. Nikt się nie targował. Pozdrawiam. Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 WoW! To super! Świetny pomysł, szczytny cel :grin: Pięknie Aniu, pozdrowienia dla Córki 🙂 W mojej okolicy młodzież z gimnazjum też prowadzi takie kiermasze, można kupić tam serwetki, dekoracje na choinkę, stroiki, szopki to wszystko wykonują sami uczniowie. Dochód ze sprzedaży jest przeznaczony na świąteczne paczki dla biednych rodzin z naszej okolicy. Pozdrawiam 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Piję mikołajkową kawę i przeglądam forum ;) Cytuj
basga Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 wstałam po nocce pracującej,piję kawkę i zaraz zabieram się za obiad. Cytuj
AnnaK Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Wróciłam z zakupów i pije kawkę. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja też wróciłam właśnie z zakupów i biorę się zaraz za robienie kotlecików serowo-ryżowych Arancini Cytuj
basga Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 skończyłam wypisywać kartki świateczne czekając aż zupa sie ugotuje i pranie wypierze. Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 O! Dzięki Basiu za przypomnienie, ja też muszę wypisać, a kartki już mam, więc może szybko pójdzie ... ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Odpoczywam po pracowitym dniu przy małym drinku :) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ugotowałam obiad, rozwiesiłam pranie a teraz sprzątam ;) Cytuj
Basia K Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja już posprzątałam,poprałam,upiekłam pierniki.... A teraz przeglądam swoje różne strony i się relaksuję :-) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jedziemy zaraz z mężem na rynek świąteczny, zjeść coś dobrego i rozejrzeć się za prezentami świątecznymi :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Posprzątałam mieszkanie,wymieniłam guziki przy płaszczu i teraz przeglądam forum i inne strony internetowe :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi