AnnaK Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 Odpoczywam po kąpieli psal. Bestia jest mała, ale ma siłę tura. We dwie ledwo dałysmy jej radę. Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Hehe te pieski to tak mają chyba, że nie lubią się kąpać... z naszym też jest problem ;) Wczoraj lukrowałam pierniki, a teraz je wkładam do pojemnika i szczelnie zamykam 🙂 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Idę zaraz do mojej fryzjerki wyczarować coś ładnego na włosach na święta :) Cytuj
figiel Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Wróciłam z miasta , teraz zabieram sie za obiad . ps.czy psa można kąpać zimą ?, bo słyszałam różne opinie na ten temat. Mojego tez musiałabym "odświeżyć ":) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 W moim domku psy kąpało się zimą i nic im nie było. Kąpaliśmy pieska wieczorem żeby już nie musiał iść na dwór i dopiero rano wychodził kiedy znów " musiał " :) do rana dobrze wyschnął i się nie przeziębił :) Cytuj
basga Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 właśnie siedzę z farba na włosach. Cytuj
Libercio Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Przeglądam co nowego na smacznym Cytuj
figiel Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Poprasowałam serwetki , teraz zabieram sie za pastowanie podłóg :angry: Cytuj
asienka19873 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Piekę piernik i miedzy czasie się pakuję :) Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Wróciłam ze sklepu i piję gorącą herbatkę, bo zmarzłam brrr Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Kończę pieczenie ciast, czeka mnie jeszcze smażenie karpia i pakowanie prezentów ;) Cytuj
figiel Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 My nie mieliśmy w nocy i rano pradu , troche sie bałam ,że nie zdążę z robotą . Kończę barszcz , została tylko ryba do smażenia i ogarniecie kuchni ;) Cytuj
AnnaK Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Już jesteśmy po Świętach. W Wigilię jeszcze do południa był śnieg, a potem z każdą godziną coraz mniej. Dziś pogoda jak w marcu. Zabrała cały urok zimowych Świąt. Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam po Świętach 🙂 szybko minęły niestety... u nas też przed Wigilią było biało, dzień wcześniej padał śnieg wszędzie było biało, ale potem padał deszcz wszystko się roztopiło, wszędzie woda, błoto, brzydko... a dzisiaj wieje... W tamtym roku też tak chyba było, że śnieg spadł dopiero na Sylwestra, zobaczymy jak będzie w tym roku ;-) Po Świętach zostało dużo jedzenia, pełne brzuszki :happy: i niewyspanie... teraz piję kawę i jem makowca mniam :biggrin: Ha! teraz słyszałam takie zdanie: "Święta za nami, a odchudzania przed nami..." hmm 8) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi