Dorota Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zjadłam śniadanie, piję ciepłą herbatkę i przeglądam forum ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Byłam kupić dla mamy prezent urodzinowy i teraz przeglądam forum i odpisuję na e-maile :) Cytuj
minia51 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja już dawno na nogach. Wychodzę tuż po 6 . Karetka będzie czekać pod domem i jedziemy do Gliwic na "solarium" Pozostało jeszcze czy aż 4 lampki (naświetlenia) i 3. I. wypis.Najgorsze są powroty, bo czekamy na komplet i dopiero karetka nas odwozi. Czasem czekamy ponad 4 godziny. Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ojej Miniu... trzymaj się - będzie dobrze! Cytuj
AnnaK Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Marysiu Droga, trzymam kciuki - będzie dobrze, musi być. Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Piję kawę, próbuję się obudzić... i przeglądam co na forum Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Oglądam Władcę Pierścienia: Drużynę Pierścienia, ponad 3 godziny oglądania ;-) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zjadłam obiad i teraz wieszam pranie :happy: Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 przeglądam forum i czytam e-booka :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zaraz będę piła kawę. Kto chętny? Cytuj
figiel Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja dołączam do kawy , piję po raz pierwszy w tym roku ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja też bym była chętna, jeśli trochę zostało Aniu 🙂 O! Figielku to smacznego, po takiej długiej przerwie to będzie dobrze smakować, chyba że już się odzwyczaiłaś przez ten czas od tego smaku, a nie brakowało Ci jej? pozdrawiam :) Cytuj
figiel Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dziękuję :) ...owszem kawka po długim czasie pyszna :) wcześniej nie miałam "smaka" na kawę :( ...do kawki były świąteczne pierniki :):) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Skończyłam prasowanie...w końcu :) strasznie tego nie lubię! A teraz zrobię sobie gorący kubek serowy i się troszkę zrelaksuje zanim pojadę odebrać męża z pracy. Miłego wieczoru ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi