Dorunia Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Mężowi i rodzicom zachciało się kurczaka na słodko i szukam przepisu...mam już kilka typów i teraz muszę się zdecydować który przygotuję :) Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Gotuję obiad i szukam przepisów na pączki ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Włożyłam pranie, zjem śniadanie i biorę się za pieczenie.... Cytuj
Klucha Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Pomagam w lekcjach mojemu synkowi - matma obliczane obwodu i pola figur geometrycznych :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Drukuję wtórniki przelewów :) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Zrobiłam sobie rozgrzewającą herbatkę z imbirem, bo mnie ten katar tek męczy i męczy... przeglądam forum, żeby o nim zapomnieć :happy: Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Gotuję gołąbki i przygotowuję farsz na kotleciki ziemniaczano rybne :) Cytuj
basga Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 odpoczywam przed nocką w pracy. Cytuj
figiel Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Wróciłam od lekarza i z zakupów . Zabieram sie za obiad . Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Uffff skończyłam zabawę z pierogami.... 250 sztuk ruskich.... nie wiem co mnie bardziej boli, nogi czy ręce ;) A co Figielku, też jesteś przeziębiona? Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Szukam przepisu na jakieś danie na jutrzejsza kolacje :) Cytuj
figiel Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 WOW , to niezły wynik , tyle pierogów !!!!..uwielbiam ruskie !! Tak , zawiało mnie ;) , miałam podrażnienie nerwu trójdzielnego - MASAKRA !!! Nie mogę za dużo wychodzić na dwór , tylko omotana szalem i w czapie ,a tu tak ładnie dzisiaj słonecznie :neutral: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi