Dorunia Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wróciłam z wycieczki rowerowej,wzięłam prysznic i teraz przekładam koperek ususzony do pojemnika :)Jutro będę suszyła lubczyk :) Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dokładnie Basiu, ja też dzisiaj gotowałam obiad i zastanawiałam się - kto to będzie jadł ;) nie żeby było niedobre ;) ale jakoś w ten upał nie ma się apetytu... ;) Wybieram się zaraz do babci, zobaczę co u niej słychać :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Przełożyłam ususzony lubczyk do pojemnika i zaraz będę wychodziła na zebranie do spółdzielni Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zabieram się za produkcję soków z kwiatów czarnego bzu ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Wróciłam z zakupów i teraz odpoczywam :) Cytuj
basga Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 gotuję krupnik i w międzyczasie układam w szafie. Cytuj
figiel Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja kosiłam trawę ,ale tak goraco się zrobiło ,ze zostawiłam to na potem . Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Figielku to zazdroszczę Ci takiej pogody 🙂 bo u nas normalnie ciemno jest, chmurzy się jakby miało zaraz lunąć... Figielku pożycz nam troszkę słoneczka ;-) Teraz wybieram się na zakupy 🙂 1 Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wróciłam z działki i odpoczywam Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 Idę do ogródka, do moich warzywek... ;) Cytuj
basga Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 wróciłam z pracy i jem loda. :mrgreen: Cytuj
figiel Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 Figielku to zazdroszczę Ci takiej pogody 🙂 bo u nas normalnie ciemno jest, chmurzy się jakby miało zaraz lunąć... Figielku pożycz nam troszkę słoneczka ;-) Teraz wybieram się na zakupy 🙂 Chętnie pozyczyłabym Wam słoneczka , ale dzisiaj i u nas go nie ma . Trochę przepaduje. Cytuj
figiel Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 Sprzątam po malowaniu całego domu . Jeszcze malarz działa , chyba ostatni dzień i wtedy spokój na parę lat !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi