Dorota Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Fajnie, to już coś macie :) My jeszcze czekamy... Przywiozłam maliny i gruszki od rodziców, będę musiała coś z nich zrobić ;) Mam w planie soki i dżemy :happy: Cytuj
SwojskaPiwniczka_pl Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 "Pracuję" i piję kawkę :) Dorotko również dziś czeka mnie zabawa z malinami! Cytuj
basga Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 kupiłam w szmateksie sweter na włóczkę i teraz go pruć zamierzam. Cytuj
figiel Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Wróciłam z lasu .Nastawiłam maliny na nalewkę :wub: . A teraz będę robiła gruszki w occie . Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Czekam na mecz... Polska gola!! :mrgreen: Cytuj
basga Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 wróciłam z pracy i jem obiadokolację przed kompem. Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Zastanawiam się jak tu dotrwać do wieczora, bo spać mi się chce strasznie, zjadłam już obiad, czekoladkę i nic, dalej oczy mi się zamykają... ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Ooo 🙂 Wypiłam kawę... dała mi kopa :mrgreen: i teraz robię sok z aronii ;-) Cytuj
figiel Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 A u mnie już jesienna chandra :angry: ...na dworzu mglisto ,ponuro !!! ... przygotowuję truskawki w galaretce na deser :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 :neutral: :neutral: :neutral: Skończyłam gotować obiad, zrobiłam też ciasto i czeka mnie jeszcze pasteryzacja soku z aronii... a coś mnie zaczyna drapać w gardle... Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Rozwiesiłam pranie i zabieram się za sprzątanie... :wacko: ;-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Wróciłam z pracy i sprzątam po remoncie :( Cytuj
figiel Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Zlewam nalewkę malinową -całkiem przyjemna czynność :biggrin: , zważywszy , że i pogoda jest ku temu odpowiednia ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi