Dorunia Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Przygotowałam obiad,posprzątałam mieszkanie i teraz relaksuję się przed drugą zmianą w pracy :) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Piorę i piekę ciasto ;) Cytuj
figiel Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Wybieram się na grzyby ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 To udanych zbirów Figielku :) Piekę biszkopty na tort ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Czekam na męża i jedziemy na zakupy Cytuj
figiel Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Ojjj Figielku znam ten ból... u nas już bez kwiatów, a dzisiaj u nas było rano -5 st. C. normalnie zima :blink: Ja zrobiłam sałatkę z marchewki i borowiki w zalewie - właśnie się pasteryzują ;-) Zainteresowała mnie ta sałatka :) , jest gdzieś na forum przepis ?.. pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Tutaj podałam https://www.smaczny.pl/forum/topic/10717-sa%C5%82atka-z-marchewki-na-s%C5%82odko-w-s%C5%82oiki-na-zim%C4%99/ zrobiłam ją, wyszła pyszna i polecam ją ;) Poszukam zaraz jej zdjęcia ;) Cytuj
figiel Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Dziękuję .Myślałam że to sałatka z marchwi i borowików :mrgreen: , ale ta się też przyda , bo mam inny przepis z dodatkiem papryki. Cytuj
AnnaK Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Skończyłam robić marynowaną cyklanterę i teraz odpoczywam. Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 szykuję się do pracy na nockę Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Rozpakowuje zakupy i zabieram się za obiadek ;) Cytuj
figiel Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Wróciłam z grzybobrania , ludzi więcej niż grzybów ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Patrz Figielku, dopiero teraz zauważyłam Twój post... ale gapa ze mnie :blink: :mrgreen: Rzeczywiście mogło to tak zabrzmieć, ale ja robiłam wtedy 2 różne rzeczy sałatkę i grzybki, bo akurat mąż nazbierał ;-) U nas teraz tak samo jest więcej grzybiarzy niż grzybów, ale ciepło jest - rano 10 st - więc grzybki będą rosły 🙂 Mam jeszcze parę cukinii i zastanawiam się co z nią zrobić? chodzi mi po głowie dżem... ;-) Pozdrawiam i miłego dnia życzę 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi