figiel Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Zagniotłam kruche ciasto na ciasteczka , chłodzi się . Za chwilę zabieram sie za biszkopt . Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Smakowicie zapowiadają się Twoje wypieki Figielku :biggrin: Ja gotuję zupkę i zabieram się za sernik... Cytuj
figiel Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Dziękuję :) wypieki już gotowe . Teraz chwilę odpoczywam , bo dosyć dużo dzisiaj zdziałałam :mrgreen: .Jeszcze została sałatka do wymiesznia i doprawienie barszczu . Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Wróciłam od fryzjerki,dokończyłam gotować gołąbki,posprzątałam i odpoczywam przeglądając internet :) Cytuj
wykipialmimakaron Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Też powinnam iść do fryzjera.. :D Właśnie siedzę w pracy i planuję zapiekankę na obiad. Miała być na konkurs, ale okazało się, że w tych konkursowych nie można wcześniej podgotowywać składników. Cóż, przepis na bloga zawsze się przyda ;) Cytuj
figiel Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Wozimy drewno do kotłowni , bo zapowiadają deszcze po południu . Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Przygotowałam obiad,posprzątałam mieszkanie i relaksuję się przed kompem,bo mam na drugą zmianę do pracy :) Cytuj
basga Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 wstawiłam kurczaka do pieczenia,pranie się robi. Cytuj
Basia K Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Zrobiłam sałatkę z resztek pozostałych po Święcie w lodówce ;-) Teraz studzę zalewę octową do rybek smażonych. Cytuj
mslowik Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja właśnie jestem w pracy i optymalizuję ustawienia swojego bloga ;-) Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 A co będą Wam reperować Doruniu? ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Wczoraj nie przyszli :( czekaliśmy dzisiaj i też nie dotarli mimo zapewnień,że dzisiaj przyjdą :( Będą dokładać żeberka do kaloryferów,bo chyba jest za mało i dokupiliśmy grzejniki...jak będzie więcej to ma być lepiej 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Aha.... a z tymi fachowcami to tak jest, trzeba czekać kiedy przyjdą, a potem czeka się żeby już zrobili i sobie poszli ;-) Do trzech razy sztuka Doruniu, pewnie teraz już przyjdą 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi