Dorota Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dzisiaj miałam dzień pieczenia... najpierw paszteciki, a teraz pierniki ;) właśnie skończyłam lukrować.... Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja dopiero wstałam,szykuję obiad i będę się szykowała do pracy na drugą zmianę :) Cytuj
basga Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 a ja mam wolne i też niedawno wstałam,nastawiłam obiad i siedzę przed kompem. Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Siedzę pod kocem... bo dzisiaj dla odmiany jestem bez sił... coś mnie złapało... boli mnie gardło, pocę się :( Cytuj
AnnaK Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Oj Dorotko to niedobrze :sad: . Pogoda sprzyja przeziębieniom. Szukam przepisów na wędliny z szynkowara. Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wstałam i ogarniam mieszkanie...muszę pójść na zakupy jak otworzą sklepy i kupić coś na sylwestra do jedzenia,bo dzisiaj jeszcze mam nockę :( Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 Oglądam TV i popijam ciepłą herbatkę z malinowym soczkiem ;-) Cytuj
basga Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 upiekłam szarlotkę i keksa bo jeszcze na parę godzin muszę wyskoczyć do pracy. Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Czekam kiedy mąż wróci z pracy :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Piję herbatkę i przeglądam forum. Doruniu robisz wędlinę w szynkowarze. Jeśli możesz to zamieść jakieś przepisy na chude mięsko. Bardzo proszę. Cytuj
LysyInspiracja Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Praca magisterska sama się nie napisze.. ;/ Także siedze na forum :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Aniu,ja jak robię coś w szynkowarze to podglądam bloga Danusi...ma sporo fajnych przepisów wartych wypróbowania :) Polecam Ci zaglądnij do niej a będziesz zadowolona :) https://prl-kuchniadanusi.blogspot.com/ Cytuj
AnnaK Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dzięki Doruniu. Zajrzałam na podaną stronkę i chyba to jest to. :biggrin: Cytuj
figiel Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dzisiaj 3 styczeń 2014 roku , jest +11st. , słonecznie . Ja pograbiłam trawniki wkoło , bo trawa zaczyna rosnąć , tulipany kiełkują z ziemi ,krzew jaśminu puszcza listki - :) :biggrin: . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi