LysyInspiracja Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wiosna normalnie :) Ja przed chwilą delektowałem się delikantym słońcem na balkonie.. Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 U nas też wiosennie ;) Ale słyszałam, że od przyszłego tygodnia śnieg.... Cytuj
basga Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 wróciłam z pracy ledwo żywa,zjadłam kolację i idę spać. Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Wróciłam z pracy,zjadłam obiadek z mężem i piję kawę :) Cytuj
LysyInspiracja Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Irytuje się. Taka pogoda a ja w pracy... Dobrze że chociaż internet dostarcza rozrywki :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Piję po pracy sok pomidorowy i przeglądam forum :) Cytuj
LysyInspiracja Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Oo, zapomniałem że też mam sok :) Także idę pić sok :P Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Gotuję sobie jajko na miękko, bo tak mi przyszła ochota :mrgreen: ( i dla pewności szukam ile ma się gotować, żeby nie było na półtwardo :blush: ;)) Cytuj
figiel Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Pije małą kawę i do tego ...zeszłoroczny piernik :biggrin: ps. ja tylko jaja na miękko ;) ....władam do letniej wody, zagotowuję i od tej chwili 4minutki i jest ok. Cytuj
basga Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 wróciłam z zakupów,powiesiłam pranie i zabieram się za obiad. Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dzięki Figielku :biggrin: Ale mi smaka narobiłaś tym piernikiem :wub: Mniam! My już wszystko pozjadaliśmy, mimo, że jeszcze przed Sylwestrem napiekłyśmy z babcią kolejną wielką michę pierników, bo miały nas odwiedzić dzieciaki, no i wszystkie smakołyki rozeszły się nawet nie wiem kiedy :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wstałam po nocce i przed kolejną nocką...zrobiłam sobie kawę i oglądam film z pendraiva :) Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Gotujemy i... próbujemy nie zasnąć ;) bo dzisiaj u nas straaasznie senny dzień, ciemno i brzydko ogólnie... Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Właśnie wróciłam z pracy i przeglądam forum :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi