Dorota Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Będę odgrzewała obiad, ale u nas słońce ostro świeci, normalnie nie da się patrzeć, a rano taki mrózzz... Cytuj
figiel Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Niech świeci to słoneczko , bo nie znoszę ponurych dni !!!!! ..u nas tez od rana słonecznie chociaz mróz -6st. Robię listę zakupów ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Skończyłam rozwieszać pranie,sprzątam mieszkanie,robię listę zakupów,a wieczorem do pracy na nockę :) Cytuj
marysi_co Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Jestem na forum ;) a poza tym piję herbatkę i podjadam czekoladę - milka z pomarańczą Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Przeglądam forum, popijam ciepłą słodką herbatkę z cytrynką i zajadam czekoladki, które dostałam od mojej Walentynki :wub: i zerkam też na czerwone tulipanki, które stoją obok :biggrin: Cytuj
figiel Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Super :) ja piję kawkę walentynkową :wub: Cytuj
AnnaK Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 A ja realizuję pierwsze w życiu postanowienie noworoczne - uczę się frywolitkować. Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 Ooo... fajnie, i jak Ci idzie Aniu? :) U mnie przerwa w sobotnim sprzątaniu i... oglądam skoki ;) Cytuj
AnnaK Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 Jak mi idzie? Bardzo powoli ale mam dobrego nauczyciela (córka). Żadna robótka ręczna, którą opanowałam do tej pory nie była tak trudna jak frywolitki. Cytuj
basga Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 też skoki oczywiście....frywolitki-fiu,fiu-wyższa szkoła jazdy,nawet tego nie próbuję. Cytuj
minia51 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 jemy domową pizzę, jest wielka upieczona na blasze z piekarnika gazowego, zapraszam Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 Ooo! Miniu to ja się piszę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a daleko nie mam ;-) Ale mi smaka narobiłaś no no :biggrin: Aniu to fajnego masz Nauczyciela i zdolną Córcię! Przyznam się, że dla mnie to teraz jest czarna magia, ale kiedyś może coś się zmieni ;-) To powodzenia Aniu, i pochwal się potem Twoimi dziełami 🙂 Cytuj
marysi_co Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 Wyszykowana czekam aż mój luby skończy oglądać skoki i idziemy na imprezę ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi