Dorunia Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Piję herbatkę,ale zaraz muszę zrobić sobie kawkę bo głowa mnie boli...pewnie znowu od pogody...posiedzę chwilkę i do pracy...święta się zbliżają to jest co robić :P Cytuj
zuziorek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 a ja popijam kawkę , żeby nabrać wigoru....expresowe sprzątanko, szybkie zakupy, fryzjer, po dzieci i na lotnisko po męża....żeby starczyło mi czasu Cytuj
apsik Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam ,obiadek mam już gotowy a synowie przychodzą ze szkoły dopiero po 14 więc skorzystam z wolnego czasu i wpadnę odwiedzić rodziców i siostrę-mieszkają 7 km ode mnie. Do zobaczenia po powrocie. Cytuj
Dalovay Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Klamerko o wieeelkim sercu ,serdecznie dziekuje za odpowiedz. Tyle kotkow w domu , jestem pod wrazeniem!!! Zanim podejmiemy ostateczna decyzje musimy sprawdzic czy dziec nie uczulony.Malz powoli sie przekonuje,zobaczymy :P . Jakos tak marnie ten tydzien sie zaczal , dola lapie... Cytuj
figiel Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja siedzę teraz w na "smacznym ',ponieważ przez dwa dni nie miałam netu.....odrabiam zaległości :P Cytuj
Kasiulek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Siedzę i piję herbatę. Boli mnie głowa i mam zamiar się pouczyć na angielski troszkę... a jak mi się nie chce. A przed chwilą próbowałam robić gwiazdkę z papieru... ale mi się nie udało :P Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zjadłam kolację i usiadłam do komputera,bo czekam do 19.00 na męża i jedziemy na zakupy...jutro mamy mnóstwo roboty to już nie będzie czasu na wyjazd do sklepu :P Cytuj
batirek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Gotuję obiadek,czekam na męża i córkę,żebyśmy razem zjedli,niestety takie życie,wróciłam dziś wcześniej,choć samopoczucie lepsze to i tak zero z porządków,nie wiem kiedy się zbiorę........może jutro :P Cytuj
elzunia10 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam,dziś jakoś się żle czuje ,to chyba niskie ciśnienie mi dokucza,w moim stanie to chyba normalne,wczoraj byłam u ginekologa,ciąża rozwija się normlnie,ale dolegliwosci które mam nie pozwlają mi się do końca cieszyć,kidy mam chwile to tu zaglądam,mam nadzieje że naucze się tych wszystkich zawiłych komputerowych sztuczek,jeżęli jest to możliwe to proszę o jakiś nowy przepis naciasto,bo święta tuż tuż Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja po ciężkim dniu siedzę przy komputerze,ale zaraz idę oglądać BB i potem wezmę prysznic,zrobię sobie herbatkę z dzikiej róży i znowu popatrzę co nowego w necie i na świecie :-( Cytuj
Klamerka Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Elżunia napisała: jeżęli jest to możliwe to proszę o jakiś nowy przepis naciasto,bo święta tuż tuż Witaj Elżuniu! Dobrze czytać, że z Twoją ciążą jest wszystko w porządku! Wyobrażam sobie jak musi Cię to cieszyć! :-( Co do tych ciast, to tu masz odnośnik do działu poświęconego słodkościom: Smaczny -->>> Słodkości A od siebie proponuję zajrzeć na świetne kulinarne blogi w których aż kipi od aromatycznych i pachnących "świętami" ciast i ciasteczek (choć oczywiście nie tylko :-() Pozdrawiam! Daovay napisała: Klamerko o wieeelkim sercu Się zarumieniłam... Że tak powiem bez przesady :-( Nie wiem czy nasze koty myślą tak samo :-( serdecznie dziekuje za odpowiedz Proszę bardzo! Jest mi bardzo miło, że mogłam w czymś poradzić :-( Pozdrawiam serdecznie!! Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zjadłam śniadanie i piję kawę przeglądając smacznego,ale zaraz biorę się do pracy :-( Cytuj
Iwona.C Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 A ja siedze przed telefonem i sie stresuje bo w domu klopoty... :-( I przed chwila wyjelam boczek z piekarnika. Cytuj
Dalovay Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Dobry dzien ! Pracam , zpm lecze zurrrawiny mi trza!!!! Sernika sie chce a twarogu niet! Marniutko mi , kawuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi