elzunia10 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 daovay,bardzo ci współczuje a co złapalaś,moja mała(ha,ha ma 15 lat)przynisła ze szkoły wirusa,wszyscy w domu są chorzy,jeżeli masz grypą to musisz koniecznie się wleżeć,no i przy okazji wypoczniesz,wracaj do zdrowia Cytuj
Dalovay Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Elzunia Zarazilam sie od dzieciecia i antybiotykiem sie skonczylo .Zeby tego malo to jeszcze zpm lecze. Zaraz mi glowa sie roztrzaska. Cytuj
apsik Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja akurat mam chwilkę wolną ,dopiero co odjechali gości ...byli prawie od rana...hi,hi.Zmyłam po nich podłogi w kuchni i korytarzu ,teraz chwilkę może poczytam i idę oprzątać mopje zwierzątka. Cytuj
Kasiulek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Myję okna... oby mnie nie przewiało :-( bo będzie kicha. Zdałam egzaminy i jest bardzo fajnie... Cytuj
basga Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 A ja po prawie 2 dniowej przerwie od kompa/znowu mój pan coś przeinstalowywał bo mu się filmy nie mieszczą/,nadrabiam zaległości w czytaniu postów,bo wreszcie skończyłam ten komplecik na drutach,w międzyczasie robiąc włochatą czapkę dla córki. :-( Cytuj
kofik Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Basiu, ja przegladałam posty i nie wiem gdzie trafiłam na Twoją wiadomosć o e bookach? Czy to sa "komputerowe książki"? Głupie pytanie, zaraz sprawdzę na googlu. Już trochę poczytałam, czy wystarczy program adobe, czy muszą być inne?Czy ściąga sie program i książki za darmo? Jakie masz tytuły? :-( (nie doczytałam wszystkiego) pozdrawiam Cytuj
basga Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Aguś-słonko moje-to nie ja ! 🙂 O ile dobrze kojarzę to daovay chyba je zbiera :P Cytuj
kofik Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Basiu, tak mi szybko mignęło przed oczami i skojarzyłam sobie,że to Twój post. Już piszę pw do daovay. A ja zaraz zmykam do łóżka, bo ostatnio do póżna siedzę na tym internecie...pa pa Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Siedzę sobie i nadrabiam zaległości w necie...odczytuję wiadomości i przeglądam smacznego 🙂 Cytuj
Dalovay Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Agnieszko napisalam na PW .Zbior mam nieduzy ponad 500 plikow. Cytuj
basga Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Skończyłam dwa szyjogrzeje i z lampką winka będę oglądać Na dobre i na złe,robiąc przy okazji mitenki dla córci 🙂 Cytuj
Kasiulek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Właśnie zjedliśmy obiad. Wcześniej byliśmy na przejażdżce w Kretowinach a później w lesie. Łukasz dał mi pojeździć autem... hehe dopiero się uczyłam 🙂 Cytuj
elzunia10 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 :P Witam was serdecznie,właśnie mija niedziela,miałam sporo gości na obiedzie lubię gdy wszyścy się spotykają,moja córka uwielbia czytać,to ja mogę spokojnie po buszować w internecie.Martwi mnie ,ze nie czuje ruchów dziecka,to już 19 tydzień.Proszę napiszcie jak było uwas 🙂 Cytuj
Klamerka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Klamerko , a znasz blog jednej pani , o maslach staroswieckich i cycku zaplatanym w ramiaczko ??? Daovay... Nie znam niestety. Jeśli możesz to podrzuć adres w dziale "ciekawe linki"! A jak tam decyzja o kotku? Namyśliliście się już? :P A tak poza tym to teraz piję poranną herbatkę. Po porannych porządkach dopiero teraz zasiadłam na chwilkę odsapnąć 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi