Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Basiu jak już pisałam masz piękną choinkę...ja też jeszcze nie ubrałam choinki :P Zjedliśmy z mężem obiad i teraz on ogląda tv przy herbatce,a ja popijając kawkę drugą przeglądam smacznego :)

Opublikowano

Teraz czekam,aż mąż wróci z pracy...pomyłam dzisiaj wszystkie okna w mieszkaniu,wyprałam firanki i czekam,żeby mąż je powiesił jak wróci,bo ja nie znoszę tego robić,a jemu to nie przeszkadza :P

Opublikowano

witam wszystkich,ja jak zwykle gotuje obiad,ale wpadam tu co chwile,u mnie święta to juz tuż tuż,jeszcze kupie rybki,jakiś drub i mogę świetować,mam nadzieje że na świeta pogoda będzie dużo lepsza

Opublikowano

Niedawno dojechałam do pracy. Zrobiłąm sobie zielona herbatkę i na "rozruch" włączyłam net. Poprzeglądam i musze sie zabrac do pracy a jest co robić .......

Opublikowano

ja dziś nie gotuje obiadu ,chociaż rano głowiłam się co ugotuje,zrobiłam pranie,no i miałam gości do tej pory,rodzinka bedzie musiala się zadowolic tym co jest w lodówce

Opublikowano

Siedzę sobie i odpoczywam,ale zaraz idę wziąć prysznic i leżąc w łóżeczku popatrzę na jakiś film i lulu,bo jutro znowu dużo pracy mnie czeka,ale już coraz bliżej końca jestem :P

Opublikowano

Wstałam o 5 rano,zrobiłam troche porządk w kuchni, śniedanie dla męża i córki,no i zachcialo mi się kopytek ,właśnie się gotują a ja mam chwilkę czasu by coś napisać.Dzis na obiad będą gołąbki,,no i mam zamiar jechać do miasta,musze wreszcie odwiedzic fryzjera,bo dawno nie byłam.

Opublikowano

U mnie też już dom wysprzątany (ale mam lenia dziś strasznego); Dziś jak Roksana wróci z przedszkola to ustroimy choinkę .

Aż się boję bo Martynka to jest straszny łobuz nie wiem czy choinka a raczej bombki dotrwają do Świąt. :P

Wszystkim smaczniakom życzę zdrowych spokojnych wesołych Świąt Bożego Narodzenia

co do życzeń Noworocznych to będą po Świętach.

Trzymajcie się cieplutko