Klamerka Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 A ja czekam na premierę "Karpia 2007" :-( Wszystkie poprzednie uuuuwielbiaaam i jestem przekonana, że ten również będzie superowy! :-( No i wysłuchałam :-( "Krok po kroku, krok po kroczku najpiękniejsze w całym roczku, idą świętaaaaaa, idą świętaaaa" :-( Kurczę, baardzo lubię tą akcję! I te pieśni :-( Cytuj
Kasiulek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 A ja jem śniadanię... :] Cytuj
batirek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Dzień prawie wolny,rano praca,potem kosmetyczka,już w domu kawka,smaczny i do gotowania obiadu i porządków się zabieram Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Odpoczywam po pracy i zakupach przy kompie popijając kawkę :-( Cytuj
Kasiulek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 A ja szukam szablonów świątecznych do wycięcia... nic nie mogę znaleść :-( a może któraś z was ma takie szblony albo może polecić mi dobrą stonkę z nimi?! Cytuj
elzunia10 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 :-( :-( :-( :-( :-( :-( witam was wszystkich serdecznie,dziękuje ci klamerko za radę,jak mi się uda to poszukam na blogu,ostatnio odkryłam shotbuxa to tam też trafie,komputer to dla mnie skomplikowana rzecz,ale powoli jakoś się naucze,teraz siedze popijam zieloną herbate,chociaż jej nie lubie,ale pomaga na żołądek bo maja córka przyniośła ze szkoły wirusa,wymioty ból głowy i żołądka,ale mi już mija,więc mgę troche popisać,nie długo święt więc już robie liste zakupów,każdy coś dopisuje,lista robi się coraz dłuższa,nie wiem czy dam rade wszystko kupić,staram się nie myśleć że z moją ciążą nie jest dobrze,może bóg wysłuch moich próśb ibędzie wszystko dobrze Cytuj
elzunia10 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 dziewczyny to znowu ja ,próbowałąm wejśc na bloga ale nie stety nie wyszło w was jedyna nadzieja,proszę wytłumaczcie mia krok po kroku jak tam wejśc Cytuj
Klamerka Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Elzuniu... Pisząc o blogach miałam na myśli bardzo ciekawe i bogate blogi kulinarne. Nie ma ich na tu na forum "Smacznego". Założyłam kiedyś wątek na Smacznym dotyczący fajnych, inspirujących kulinarnych blogów. Tu masz odnośnik do tego tematu: Linki do blogów kulinarnych Ale to tylko kropla w morzu naprawdę świetnych wpisów! :-( Cytuj
Klamerka Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Tu masz jeszcze kilka adresów: [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] arabeska waniliowa [LINK NIEAKTUALNY] Coś słodkiego poproszę! Ale to jest naprawdę nic! Radzę szukać samej! Sprawdzać odnośniki na każdej ze stron. Ja tu się ograniczam tylko do stron w języku polskim. Ale jest mnóstwo pięknych blogów o pichceniu, słodkościach w różnych innych językach. Ja niestety jestem upośledzona językowo i zaglądam tylko na te anglojęzyczne. Na innych oglądam tylko zdjęcia :-( Poza tym internet jest wyjątkowo pełny przeróżnych serwisów kulinarnych. Wystarczy poszukać. W końcu po to mamy przeglądarki!! :-( Cytuj
Justyna.K Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 w tej chwili właśnie jem kolację ......... ].........tak tak przy kompie i przy smacznym nadrabiam dzionek :-( Cytuj
Dalovay Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Melduje ze jestem chora . Umieeerammmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hania jadaca na resztkach sil :-( Klamerko , a znasz blog jednej pani , o maslach staroswieckich i cycku zaplatanym w ramiaczko ??? Cytuj
elzunia10 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 klamerko serdecznie ci dziękuje za podpowiedz,mówiłam że komputer dla mnie to czarna magia,będe szukać może coś tam znajde,uwielbiam nowości w kuchni,ciągle serwuje moiej rodzinie coś nowego,napewno upiekłam większość ciaśt ze smacznego,oczywiście serwuje też różne dania i sałatki,pa narazie bąde próbować coś znależć Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Mąż w pracy,a ja siedzę przy kompie i popijam kawkę...potem pranie nastawię...przygotuję obiad i prawie cały dzień zleci...jeszcze w międzyczasie chcę pójść do koleżanki,ale nie wiem czy wystarczy mi czasu :-( Cytuj
elzunia10 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 witam wszystkich serdecznie,dziś jest sobota,zrobiliśmy z córką porządki,obiad właśnia sie gotuje,a ja mam chwilę na odpoczynek,co u was słychać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi