Dorota Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Wróciłam do domu zmarznięta i senna, podgrzewam zupkę, robię herbatkę... Fajny pomysł Doruniu, jak będzie gotowa ta dekoracja to nam ją pokażesz? :) Ja mam do pokazania na forum stroik jesienny, jaki zrobiła moja babcia... ciągle o tym zapominam może jutro poszukam tych zdjęć ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Pokażę na pewno :) Wzięłam prysznic i czytam e-booka :) Cytuj
minia51 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Szykuję się na ponowną wizytę w I.O. w Gliwicach. Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Powodzenia Miniu, trzymam kciuki żeby wszytko było dobrze. Zjem śniadanie i zabieram się za obiad... Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Posprzątałam mieszkanie i teraz odpoczywam :) Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Szukam przepisu na ciasteczka, bo chciałam jutro upiec ;) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Hmmm mogę polecić ci moje ciasteczka "waniliowe rogaliki" :) np. w wersji z migdałami( moja ulubiona) już powoli się do nich przymierzam :) jak zrobię teraz to na święta nic mi nie zostanie bo mi mąż wszystkie zje ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Ooo 🙂 dziękuję Asieńko, Twoje ciasteczka wyglądają bardzo apetycznie, tak patrzę na zdjęcia i jak te ciasteczka ładnie urosły, a nie mają w sobie ani proszku ani jajek, fajnie 🙂 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Proszę bardzo, może się przyda przepis :) dokładnie tak, bez proszku i jajek. Uzależniają - tak twierdzi mój mąż ;) Cytuj
figiel Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Oglądam teleexpress i robię na drutach rękawiczki - chociaz jeszcze jest dosć ciepło ;). Ja wczoraj piekłam ciastka śmietankowe , tak samo rozgladam sie za ciekawymi przepisami na ciasteczka .Te rogaliki to świetny pomysł ,wyglądają baaaardzo apetycznie 🙂 Chcę upiec kilka gatunków ,na pewno będą wśród nich miodowe serca w czekoladzie i pierniki . 1 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Zaraz idę z przyjaciółmi do chińskiej restauracji, szykuję się ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Wróciłam ze sklepu, teraz jem śniadanie i potem zabieram się za pieczenie ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Zjadłam obiad a teraz szukam przepisu na roladę waflową z ziemniakami :) Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Oglądam film, zerkam na forum i podjadam chipsy :wacko: Doruniu, brzmi bardzo ciekawie ta rolada, co to takiego? :blush: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi